Închide meniul

„Mi s-au cerut 3 milioane de euro!” Gino Iorgulescu, acuzaţii uluitoare după ce fiul său a fost condamnat la închisoare

Reclamă

Publicat: 4 noiembrie 2023, 21:44

„Mi s-au cerut 3 milioane de euro! Gino Iorgulescu, acuzaţii uluitoare după ce fiul său a fost condamnat la închisoare

Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare

Mario Iorgulescu şi Gino Iorgulescu / Facebook

Gino Iorgulescu a făcut acuzaţii uluitoare după ce fiul său a fost condamnat la închisoare. Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor! Fiul lui Gino Iorgulescu a primit o lovitură uriaşă după accidentul de circulaţie provocat în septembrie 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gino Iorgulescu, actualul preşedinte al LPF, a făcut acuzaţii incredibile. Acesta susţine că, imediat după accidentul teribil din 2019, un membru din familia victimei a venit şi i-a cerut suma de 3 milioane de euro.

Gino Iorgulescu, acuzaţii uluitoare după ce fiul său a fost condamnat la închisoare

Într-adevăr, în 8 septembrie 2019, fiul meu a fost implicat în nefericitul accident din care o persoană și-a pierdut viața. Fără ca vreun moment să intenționez diminuarea dramei părinților victimei, înțelegând durerea încercată de aceștia pentru că și noi am riscat să ne pierdem copilul, totuși trebuie să fac unele precizări legate de acele momente DAR A AFIRMA CĂ MARIO A OMORÂT INTENȚIONAT PE CINEVA CĂLCÂND PE CADAVRE DOAR PENTRU NOTORIETATE ȘI FĂCÂND JOCUL CELOR CARE, DIN PĂCATE, I-AU MANIPULAT LA GREU, ESTE PREA MULT!

Daniel Vicol, persoana decedată în urma impactului în care nu purta centura de siguranță și se afla sub influența Cocainei, fiindu-i depistată o doză foarte mare, de consumator, membră a unui clan interlop specializat în trafic de persoane/proxenetism în afara granițelor țării.

Totodată, femeile din clan sunt renumitele vrăjitoare care au escrocat-o și pe Oana Zăvoranu. Totodată, există suspiciuni mai mult decât rezonabile că aceste persoane practicau în mod obișnuit înșelăciunea prin metoda ‘accidentul’. Socrul victimei a fost a doua zi la mine, la spital, și mi-a cerut 3 milioane de euro, în contextul în care ginerele lui nici măcar nu era înmormântat, iar fiul meu era în pragul morții.

Reclamă

După cum spuneam, încă din prima zi de după accident, socrul/tatăl concubinei persoanei vătămate, numitul Sigismund Mincă, zis Tane din clanul Sadoveanu din Chitila – în prezent în închisoare – a venit la spitalul unde era internat fiul meu să îmi ceară bani. Și nu orice sumă de bani. De la primul dialog avut cu acea persoana, adică chiar înainte de înmormântarea victimei mi s-au cerut 3 milioane de euro”, a spus Gino Iorgulescu, conform fanatik.ro.

Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident cumplit în 2019, în urma căruia un bărbat, tată a doi copii, și-a pierdut viața. Bolidul condus de Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de autoturismul condus de tânărul de 24 de ani. Daniel Vicol a murit pe loc.

Chiar dacă a fost găsit vinovat, Mario Iorgulescu este în prezent în Italia, unde este internat într-o clinică de psihiatrie.

Reclamă 4 / 0/3

Motivarea deciziei de condamnare în cazul lui Mario Iorgulescu! Victima era şi ea drogată

Instanţa a publicat motivarea deciziei de condamnare la închisoare a lui Mario Iorgulescu! Victima era şi ea drogată în momentul accidentului, însă acest fapt nu-l discuplă pe fiul şefului LPF, cel care a fost condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare.

În timpul procesului, avocaţii lui Mario Iorgulescu au susţinut că tânărul de 24 de ani a consumat la rândul său cocaină şi, ca atare, i se poate reţine o vină în producerea accidentului rutier.

Ei au invocat în acest sens documente de la INML: „Din raportul medico-legal de necropsie emis de Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti, au rezultat următoarele aspecte: ‘Moartea lui (…) în vârstă de 24 de ani a fost violentă. Ea s-a produs prin hemoragie internă ca urmare a rupturilor de organe şi de vase mari – în cadrul unui politraumatism în care s-au mai constatat leziuni traumatice elementare, fracturi de bazin şi membre inferioare, multiple fracturi costale pe mai multe planuri, toate cu infiltrat sanguin în focar. Leziunile traumatice s-au putut produce la data de 08.09.2019 prin lovire de corpuri dure şi prin lovire de corp/plan dur, posibil în circumstanţele unui accident rutier; între acestea şi deces există legătură directă necondiţionată de cauzalitate”, notează agerpres.ro.

Judecătorii au respins teza avocaţilor, arătând că tânărul de 24 de ani circula corect cu maşina pe banda sa şi oricum nu ar fi putut evita accidentul, având în vedere viteza foarte mare, de 143 km/h, cu care se deplasa autoturismul condus de Mario Iorgulescu, acesta apăsând pedala de acceleraţie în proporţie de 100% la momentul impactului.

Documentele de la dosar atestă faptul că Mario Iorgulescu consumase o mare cantitate de alcool şi se afla sub influenţa drogurilor.

„Potrivit datelor înscrise în buletinul de analiză toxicologică, la data de 08.09.2019, inculpatul Iorgulescu Mario avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la ora 5.06 şi o concentraţie de 1,76 g/l alcool pur în sânge la ora 6.06. De asemenea, mostra de urină recoltată la data de 08.09.2019, ora 5.42, testată cu metoda testului imunologic rapid, a furnizat rezultatul „pozitiv pentru cocaină”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și