Închide meniul

Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani. Mesajul lui Igor Surkis: Eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 iulie 2022, 11:34

Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani. Mesajul lui Igor Surkis: Eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului

Mircea Lucescu, mesaj pentru fanii "câinilor" după Dinamo - Dinamo Kiev 1-4

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu a împlinit, vineri, 77 de ani, ocazie cu care patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, i-a transmis felicitări, printr-o scrisoare publicată pe site-ul grupării, în caare menţionează că tehnicianul este “un adevărat mentor în lumea fotbalului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Dragă Mircea,

În această zi festivă, te rog să primeşti felicitările mele personale şi pe cele din partea întregii familii Dinamo!

Devenind o parte a clubului nostru, ai adus instant o nouă viaţă echipei, i-ai dat un nou impuls, ajutând jucătorii să îşi arate toate laturile talentului lor cât mai bine şi mai rapid posibil. Unind echipa, creând un mecanism stabil, ai reuşit să insufli spiritul de învingători, readucând la Kiev strălucirea cupelor şi medaliilor.

Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani. Mesajul lui Igor Surkis

În fiecare zi jucătorii învaţă de la tine, nu eşti doar un antrenor pentru ei, eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului. Ai făcut multe pentru dezvoltarea fotbalului în Ucraina şi nu ne-ai părăsit ţara într-o perioadă dificilă pentru ţară.

Reclamă

În această zi festivă, permite-mi să îţi urez un cer liniştit, sănătate, ani lungi în fotbal şi, bineînţeles, noi victorii şi titluri la conducerea Dinamo Kiev”, este scrisoarea semnată de Surkis.

Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istorie

Mircea Lucescu pregăteşte Dinamo Kiev din iulie 2020. El a câştigat cu Dinamo Kiev Supercupa Ucrainei în 2020, campionatul şi Cupa Ucrainei în 2021.

Mircea Lucescu este al doilea cel mai titrat antrenor din istorie, cu 35 de trofee adjudecate. Prima poziţie este ocupătă de Sir Alex Ferguson, care are 49 de trofee în 39 de ani de carieră. Pep Guardiola încheie podiumul, cu 32 de trofee.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și