Închide meniul

Mircea Lucescu, dezvăluiri despre întâlnirea avută cu Volodimir Zelenski: „Actorii sunt foarte deschişi”. Cum l-a impresionat preşedintele Ucrainei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2022, 8:13

Mircea Lucescu, dezvăluiri despre întâlnirea avută cu Volodimir Zelenski: „Actorii sunt foarte deschişi. Cum l-a impresionat preşedintele Ucrainei

Mircea Lucescu s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski

Profimedia

Mircea Lucescu încearcă să strângă fonduri pentru refugiaţii ucraineni. Antrenorul român s-a implicat activ în organizarea meciului caritabil dintre echipa lui, Dinamo Kiev, şi CFR Cluj. Chiar a cumpărat sute de bilete din propriul buzunar, pe care le-a împărţit în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Începutul războiului l-a prins pe „Il Luce” chiar în capitala Ucrainei şi a stat o noapte sub bombardamentele ruşilor. Tehnicianul lui Dinamo Kiev îşi doreşte să se termine cât mai repede conflictul armat.

Cum de a ajuns Mircea Lucescu să se întâlnească cu Volodimir Zelenski

Lucescu a vorbit despre preşedintele Ucrainei, cel care a surprins pe toată lumea în cele 58 de zile de război. Chiar s-a întâlnit cu Zelenski la baza de antrenament al clubului şi a rămas impresionat.

Nu ştiu ce se va întâmpla, e important să se oprească nebunia asta. Tragedia asta aduce după sine multă mizerie, şi umană, şi materială. Nimeni nu vrea să cedeze nimic, va fi foarte greu.

L-am cunoscut pe Zelenski. A fost o dată la noi, la bază, a dat nişte premii foştilor sportivi, legende ale sportului ucrainean. Am vorbit cu el, îi place fotbalul, e deschis. Actorii sunt foarte deschişi, în general.

Reclamă

Modul lui de comportament… E foarte apropiat de oameni. Nu m-am gândit niciodată cum ar putea fi Zelenski, dar evenimentele ne-au arătat că este un om decis şi care îşi iubeşte ţara„, a declarat Mircea Lucescu la Marius Tucă Show.

„Il Luce” a recunoscut, la scurt timp după ce a reuşit să părăească Ucraina, că a fost ajutat chiar și de preşedintele Ucrainei.

Transferul la București al jucătorilor lui Dinamo Kiev a fost posibil și grație președintelui Volodimir Zelenski„, spunea cel mai titrat antrenor român.

Reclamă 4 / 0/3

Volodimir Zelenski, lăudat de lumea sportului

Miroslav Mazur, fotbalistul care a ajuns în joace în Suedia, la Ostersund, l-a lăudat public pe Zelenski. Tânărul de 23 de ani este convins că nu mai există ucrainean care să nu îşi fi schimbat părerea despre preşedintele ţării.

Volodimir Zelenski a ajuns la putere în urmă cu trei ani. A devenit cunoscut în Ucraina după ce a jucat într-o comedie TV, „Sluga poporului”. A surprins prin candidatura sa, dar a câştigat scrutinul cu un scor covârşitor, 73%.

Volodimir Zelenski este un om curajos, care a arătat întregii lumi cine este. Toată lumea a crezut că este un comedian, că este amuzant şi că face ceva de neînţeles. Acum a arătat lumii că este un adevărat bărbat!

Ceea ce face, faptul că nu a fugit şi a rămas în ţară… toate acestea valorează mult. Sunt sigur că acum fiecare ucrainean îl respectă şi ştie că avem un preşedinte.

Aşteptăm momentul în care totul se va termina. Totuşi, sunt sigur că toată lumea îl va susţine mereu pe acest om„, a declarat Miroslav Mazur pentru sport.ua.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și