Închide meniul

Mircea Lucescu, dezvăluiri savuroase de Crăciun! Cum își surprindea copiii și strănepoții: „Am început să fac pe Moșul!”

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2023, 13:21

Reclamă
Mircea Lucescu, dezvăluiri savuroase de Crăciun! Cum își surprindea copiii și strănepoții: Am început să fac pe Moșul!”

Mircea Lucescu şi-a decis viitorul

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu a oferit dezvăluiri savuroase de Crăciun. Antrenorul român a declarat că își surprindea copiii și strănepoții fiind îmbrăcat în Moș Crăciun. Acesta a mai dezvăluit și cum își petrecea sărbătorile în copilărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu este liber de contract, după ce și-a dat demisia de la Dinamo Kiev. În ultima perioadă s-a zvonit că „Il Luce” este dorit pe banca celor de la Beșiktaș.

Mircea Lucescu, dezvăluiri savuroase de Crăciun

Mircea Lucescu a dezvăluit că sărbătorile le va face în familie, după ce și Răzvan, fiul său, a luat o scurtă vacanță. „Il Luce” a mărturisit că perioada Crăciunului este una dintre puținele din an în care familia sa este reunită.

„Nu mai e ca acum 40 de ani, când era cu totul altceva. Eram toți acasă de sărbătorile de iarnă, era un prilej deosebit de întâlnire. În perioada aceea ne vedeam cu mult timp înainte și încercam să punem totul la punct, și pentru familie, și pentru prieteni.

Acum e mai greu, că suntem toți împrăștiați. Așa, ca familie, ne vom strânge când se va întoarce Răzvan de la Salonic și de prânz, în ziua de Crăciun. Atunci vom fi împreună. Ne vom bucura de brad, de cadouri, așa cum se obișnuiește”, a declarat Mircea Lucescu, conform antena3.ro.

Reclamă

De asemenea, Mircea Lucescu a mai declarat că pe vremea când Răzvan era copil, obișnuia să se deghizeze în Moș Crăciun, spre plăcerea fiului său și a prietenilor acestuia.

„Sigur că, mai târziu, am început să fac pe Moșu’. Mă pregăteam îndelung pentru lucrul ăsta, strângeam copiii, pe Răzvan, copiii prietenilor. Aveam prieteni, cu copii de aceeași vârstă. Strângeam vreo 10 copii și eu eram Moșu’. Trebuia să discut cu fiecare în parte, să îi pun să-mi cânte, să îmi spună poezii. Avea Moșu’ câte un catastif în care era scris despre fiecare în parte, sigur, bineînțeles, erau secretele părinților. Părinții îmi dădeau ca pe urmă eu să discut cu ei, să vadă copiii că eu știam totul despre ei”, a mai declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, aproape de o revenire spectaculoasă

Mircea Lucescu este aproape de o revenire spectaculoasă. „Il Luce” poate fi protagonistul unei mutări senzaționale, în pauza competițională din această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de CNN Turk, Mircea Lucescu se află pe lista celor de la Beșiktaș, echipă care a fost eliminată din Conference League și se află doar pe locul 5 în campionatul intern.

În prezent, „vulturii” sunt antrenați de Riza Calimbay, care nu a reușit însă să realizeze vreo performanță notabilă.

Jurnaliștii turci au notat faptul că prima variantă a clubului din Istanbul a fost germanul Hansi Flick, fost antrenor la Bayern Munchen și la echipa națională a Germaniei. Totuși, acesta a refuzat această ofertă, iar acum ținta turcilor este Mircea Lucescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și