Închide meniul

Mircea Lucescu, aproape de o revenire spectaculoasă! „Il Luce” este favorit să semneze cu o echipă pe care a făcut-o campioană

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 20:26

Reclamă
Mircea Lucescu, aproape de o revenire spectaculoasă! „Il Luce este favorit să semneze cu o echipă pe care a făcut-o campioană

Mircea Lucescu este aproape de o revenire spectaculoasă.

Mircea Lucescu / AntenaSport

Mircea Lucescu este aproape de o revenire spectaculoasă. „Il Luce” poate fi protagonistul unei mutări senzaționale, în pauza competițională din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai important antrenor român al ultimelor decenii este în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de formația ucraineană Dinamo Kiev. Acum însă, „Il Luce” este aproape de o mutare importantă, prin care poate antrena, din nou, o echipă la un nivel înalt, atât pe plan intern cât și pe cel european.

Mircea Lucescu, aproape de o revenire spectaculoasă. „Il Luce”, pe lista lui Beșiktaș

Potrivit informațiilor oferite de CNN Turk, Mircea Lucescu se află pe lista celor de la Beșiktaș, echipă care a fost eliminată din Conference League și se află doar pe locul 5 în campionatul intern.

În prezent, „vulturii” sunt antrenați de Riza Calimbay, care nu a reușit însă să realizeze vreo performanță notabilă.

Jurnaliștii turci au notat faptul că prima variantă a clubului din Istanbul a fost germanul Hansi Flick, fost antrenor la Bayern Munchen și la echipa națională a Germaniei. Totuși, acesta a refuzat această ofertă, iar acum ținta turcilor este Mircea Lucescu.

Reclamă

„Il Luce” ar urma să primească un contract valabil pe un an și jumătate iar secundul acestuia să fie Miroslav Klose, legenda echipei naționale din Germania. Planul celor de la Beșiktaș este ca fostul mare atacant să fie succesorul lui „Il Luce”, în momentul în care înțelegerea ar urma să expire.

Mircea Lucescu a mai pregătit-o pe Beșiktaș în perioada 2002-2004. În acest timp, tehnicianul ajuns acum la 78 de ani a reușit să câștige un titlu de campion alături de echipa din Istanbul.

Mircea Lucescu, dezvăluire colosală despre George Copos

Mircea Lucescu a făcut o dezvăluire colosală despre George Copos. Lucescu şi-a adus aminte de momentul în care a semnat cu Rapid. Lucescu a câştigat titlul cu Rapid în 1999.

Reclamă 4 / 0/3

Lucescu a spus că George Copos a fost cel care l-a convins să vină în România ca să antreneze Rapidul. Lucescu a semnat prima dată cu giuleştenii în 1997.

„Două echipe în România, Dinamo și Rapid. Rapid a venit în cariera mea într-o perioadă în care mă întorsesem din Italia, datorită lui George Copos. Am fost de câteva ori în Italia, la Brescia. George venise să pună la punct hotelul Crown Plaza.

Eu mă duceam cu el să-l aduc în zona Brescia, să-l ajut. Seara era permanent presiune să mă întorc acasă, la Rapid. Am semnat cu el venind acasă în vacanță, am semnat cu el la Vox Maris, în zona Piața Victoriei.
Pe un șervețel am semnat. Era Nicușor Năstase acolo, din toate toate astea mi-a pus un șervețel pe masă să semnez, ca să mă angajez în toate astea. Apoi a venit după mine când a văzut că la Inter lucrurile nu mergeau așa cum trebuia, sau că-mi dădusem demisia, a apărut acolo.

Soția mea a promis că dacă mă întorc acasă, mă întorc la Rapid. Rapidul era în situația să retrogradeze, m-am dus să văd Rapidul în Polonia, jucam în Intertoto. M-a văzut cum eram, am văzut ultimele două meciuri de campionat. Atunci am preluat echipa, am mers imediat cu ea la cantonament”, a spus Mircea Lucescu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și