Închide meniul
EXCLUSIV

Mircea Lucescu, prima reacţie după anunţul că fostul portar al lui Marius Șumudică a murit în urma cutremurului din Turcia: „Trist, e o nenorocire!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 februarie 2023, 18:40

Mircea Lucescu, prima reacţie după anunţul că fostul portar al lui Marius Șumudică a murit în urma cutremurului din Turcia: Trist, e o nenorocire!”

Mircea Lucescu, aproape de retragerea din fotbal

Mircea Lucescu / Profimediaimages

Mircea Lucescu a avut prima reacţie după anunţul că Ahmet Eyup Turkaslan, fostul portar al lui Marius Șumudică, la Yeni Malatyaspor, a murit în urma cutremurului din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ahmet Eyup Turkaslan fusese transferat de Malatyaspor în vara lui 2021 şi, timp de câteva luni, a fost antrenat de Marius Şumudică.

Mircea Lucescu, prima reacţie după anunţul că fostul portar al lui Marius Șumudică a murit în urma cutremurului din Turcia

Mircea Lucescu s-a declarat șocat de vestea că Ahmet Eyup Turkaslan a decedat și descrie drept o nenorocire ceea ce s-a întâmplat în Turcia.

„E greu de comentat o astfel de situație. Eu eram în Antalya… Am simțit puțin noaptea cutremurul, dar abia dimineață am aflat ce s-a întâmplat și altceva nu mai știu. Și la Malatya s-a întâmplat? Am crezut că numai în Gaziantep. E trist, tragic din toate punctele de vedere! E o nenorocire!”, a declarat Mircea Lucescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Tehnicianul român se afla în cantonament în Antalya, cu Dinamo Kiev, luni, când a avut loc seismul devastator din Turcia.

Reclamă

Marius Șumudică, înmărmurit după catastrofa care a lovit Turcia: „Sunt devastat!”

Marius Șumudică s-a arătat extrem de afectat de cataclismul produs în Turcia, țară de care a rămas atașat în urma experiențelor petrecute acolo, în cariera de antrenor.

„Sunt devastat de tot ceea ce s-a întâmplat în Turcia. Sunt două dintre echipele unde am lucrat în orașele respective, atât Malatya, cât și Gaziantep. Am prieteni, am rămas în relații bune cu oameni de acolo. Am fost foarte îngrijorat de dimineață când am văzut, aveam foarte multe apeluri, foarte multe mesaje.

Reclamă 4 / 0/3

Am încercat să iau legătura, din păcate, din câte știu, al treilea portar pe care l-am avut la Malatya, până acum o oră sau două nu fusese scos de sub dărâmături. Este o tragedie imensă, astea sunt mari catastrofe cu care te poți întâlni în viață.

Sunt aproape de ei cât pot, sufletește și din toate punctele de vedere. Mi-aș dori din suflet să-i ajut și cu gândurile bune să mai alin puțin durerea prin care trece poporul turc în momentul de față. Este una dintre țările unde m-am simțit bine, unde am lucrat, sunt respectat și am rămas în relații bune cu foarte multă lume de acolo.

Spre bucuria mea, majoritatea dintre ei n-au avut probleme. Este o situație delicată, o situație pe care nu mi-aș fi dorit-o niciodată. Dar Dumnezeu cred că mă are în pază, pentru că așa ceva nu s-a întâmplat cât am lucrat în Turcia.

Le doresc din tot sufletul sănătate, să aud că există din ce în ce mai puține victime. Îi știu pe cei de acolo, poporul turc este un popor puternic, un popor care va lupta și va reveni la viața normală. Au nevoie de timp, iar eu mi-aș dori să-i ajut cu tot ceea ce pot, inclusiv financiar”, a spus Marius Șumudică, luni, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Mircea Lucescu, prima reacţie după anunţul că fostul portar al lui Marius Șumudică a murit în urma cutremurului din Turcia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și