Închide meniul

Imagine de colecţie la Gala Sportului românesc! Mircea Lucescu, premiat de Ion Ţiriac: „Mă leagă o admiraţie de el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2024, 20:54

Imagine de colecţie la Gala Sportului românesc! Mircea Lucescu, premiat de Ion Ţiriac: „Mă leagă o admiraţie de el!

Moment emoţionant la Gala Sportului românesc! Mircea Lucescu, premiat de Ion Ţiriac:

AntenaSport

Moment emoţionant la Gala Sportului românesc! Mircea Lucescu a fost premiat de bunul său prieten, Ion Ţiriac. Lucescu şi-a arătat admiraţia pentru miliardarul român în interviul dat după ce a primit premiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac au oferit momentul serii la Gala Sportului românesc. Antrenorul a primit un premiu chiar de la miliardarul român.

Moment emoţionant la Gala Sportului românesc! Mircea Lucescu, premiat de Ion Ţiriac

Premiul nu este doar al meu, el aparţine tuturor campionilor noştri olimpici, mondiali şi europeni. Tot ceea ce a însemnat tinereţea noastră, copilărie noastră. Interesul pe care l-am avut în acea perioadă pentru campionii României. Am şi spus că sportul a evoluat extraordinar de mult şi a devenit o artă.

Văzând ce s-a petrecut în seara asta, văzând foşti campioni mondiali şi olimpici în fruntea federaţiilor, este dorinţa lor de a reînnoda victoriile din trecut. Victoria este importantă doar dacă aduci o altă victorie. Altfel, este intâmplătoare. Faptul că Ion Ţiriac mi-a dat acest premiu, pentru mine este o surpriză extrem de plăcută, mai ale că pe mine mă leagă de el admiraţia pe care o am pentru omul Ţiriac, pentru tot ce a făcut el în sport la toate nivelurile. De la jucător, antrenor, conducător, organizator şi patron„, a spus Mircea Lucescu la Ateneul Român.

Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul

Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul, a fost dezvăluit de Andrei Nicolescu. Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că în dimineaţa de după meci, „Il Luce” a fost primul care l-a sunat pentru a-l felicita pentru succesul formaţiei lui Zeljko Kopic.

Reclamă

Dinamo a produs surpriza şi a învins-o cu 2-0 pe Farul. Darko Velkovski şi Dennis Politic au marcat golurile „câinilor”, care s-au apropiat la opt puncte de ocupanta locului se baraj, Poli Iaşi.

De asemenea, Andrei Nicolescu a oferit detalii şi despre motivul pentru care Zeljko Kopic a ales să poarte pe braţ o banderolă a lui Dinamo, la meciul cu Farul. Administratorul special al „câinilor” a declarat că antrenorul croat a încercat să le ofere un impuls jucătorilor lui.

„Am tot avut cu Mister niște discuții săptămâna asta, am avut întâlnirile cu domnul Mircea Lucesc, am avut întâlnire cu suporterii. Pe lângă întrebarea dumneavoastră vreau să îi mulțumesc domnului Mircea Lucescu că astăzi de dimineață a fost primul care m-a sunat să ne felicite.

Reclamă 4 / 0/3

Este un gest de mare, mare domn. Ce m-a impresionat este faptul că Mister a căutat încă un motiv pentru care să arate jucătorilor că au nevoie de o energie suplimentară. Gestul acela cu banderola pe mână a fost un semnal pentru toți și cred că Dinamo are nevoie din când în cand nevoie de astfel de lideri care să dea un semnal.

A purtat special o banderolă cu câinii roșii în timpul meciului și asta tocmai pentru a da un impuls suplimentar jucătorilor. Erau câinii roșii, simbolul din 1970 și modul în care erau percepuți. Este un gest de lider pe care ar fi mai bine dacă și alți dinamoviști ar putea să îl facă pentru a arăta puterea acestui club și pentru a crea unitate”, a declarat Andrei Nicolescu, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și