Închide meniul

Nikolai Valuev, „Bestia din Est” de 2.13 m şi 150 de kilograme, a primit ordin de mobilizare: „Voi merge săptămâna viitoare”

Reclamă

Publicat: 29 septembrie 2022, 18:43 / Actualizat: 29 septembrie 2022, 23:16

Nikolai Valuev, „Bestia din Est de 2.13 m şi 150 de kilograme, a primit ordin de mobilizare: „Voi merge săptămâna viitoare

Nikolai Valuev, gata să plece la război

Colaj Profimedia

Nikolai Valuev, „Bestia din Est” de 2.13 m şi 150 de kilograme, a primit ordin de mobilizare. Nikolai Valuev, fost campion mondial la box şi actual parlamentar în Duma de Stat, a anunţat că a primit citaţie de mobilizare. Aceasta a spus că se va prezenta săptămâna viitoare la comisariatul militar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Putin a dat ordin de „mobilizare parţială” în Rusia, în contextul războiului pe care Rusia l-a început în Ucraina.

Nikolai Valuev, „Bestia din Est” de 2.13 m şi 150 de kilograme, a primit ordin de mobilizare

A venit la toți citaţie. Şi mie mi-a venit și voi merge la comisariat. Cine este înregistrat în Duma de Stat, a primit citația aici, la mine a venit acasă și trebuie să merg acolo, dar încă n-am reușit, am avut foarte multe ședințe în afara orașului.

Citația mi-a venit chiar înainte de plecarea în Donbas și eu nu eram acasă, dar săptămâna viitoare voi merge, obligatoriu, să mă prezint la comisariatul militar”, a declarat Nikolai Valuev.

Reclamă

„Spălarea pe creier” a unui deputat rus, unul dintre marii susţinători ai lui Vladimir Putin

Nikolai Valuev, un fost boxer rus şi care după retragere a devenit deputat în Duma de Stat, a postat mai multe mesaje care stârnit revoltă. Valuev este unul dintre susţinătorii lui Vladimir Putin.

Nikolai Valuev a postat un mesaj de tip „spălare pe creier„, specific propagandei Rusiei, care a stârnit revoltă. În vârstă de 48 de ani, fostul pugilist vorbeşte despre „crimele regimului de la Kiev„, condus de Volodimir Zelenski, deşi realitatea este una total opusă.

În negocieri, Ucraina nu ar trebui să ascundă crimele regimului de la Kiev„, a transmis fostul boxer rus, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Valuev nu e la primul mesaj controversat. Acesta a transmis în timpul EURO 2020 un mesaj legat de Crimeea, după ce naţionala Ucrainei a evoluat cu tricouri pe care era imprimată harta ţării, înclusiv peninsula anexată de Rusia în 2014.

Valuev are 53 de meciuri la profesionişti, dintre care a pierdut doar 3. Nikolai Valuev a fost ales deputat în Duma de Stat încă din 2011.

Recomandări
  • Nikolai Valuev a primit ordin de mobilizare
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro Vezi toate știrile
Citește și