Închide meniul

„Nu a fost niciodată simplu pentru tine”. Drama teribilă prin care trece o mare vedetă. Ce probleme de sănătate i s-au descoperit

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 noiembrie 2021, 20:09

„Nu a fost niciodată simplu pentru tine. Drama teribilă prin care trece o mare vedetă. Ce probleme de sănătate i s-au descoperit

BGUK_1312172 - Manchester, UNITED KINGDOM - Guests attend the World Premiere of Prime Video series All or Nothing: Manchester City at The Printworks in Manchester, the series follows the team’s record-breaking Premier League winning season. All episodes release this Friday. Pictured: Sergio Aguero BACKGRID UK 15 AUGUST 2018,Image: 382694885, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

  • Drama teribilă prin care trece o mare vedetă
  • Ce probleme de sănătate i s-au descoperit

Kun Aguero trece prin clipe teribile. Abia a debutat în tricoul Barcelonei şi a primit o lovitură dură. Va fi indisponibil cel puțin trei luni din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama teribilă prin care trece Kun Aguero

Atacantul argentinian, Kun Aguero, a fost diagnosticat cu aritimie cardiacă, după ce a fost transportat la spital în timpul meciului Barcelona – Alaves 1-1, din cauza unor probleme respiratorii. Aguero a debutat pentru formația de pe Camp Nou abia la mijlocul lui octombrie.

După doar cinci apariții în tricoul ”blaugrana”, Aguero este constrâns să ia o nouă pauză, până în februarie 2022, din cauza unor probleme cardiace. Este sub supravegherea atentă a medicilor din cauza problemelor pe care le are.

Reclamă
Citește și:

Mesaj emoţionant pentru Kun Aguero

Mama sud-americanului, Adriana Aguero i-a transmis un mesaj emoționat prin intermediul rețelelor de socializare. ”Lucrurile nu au fost niciodată simple pentru tine încă de când erai copil. Fiecare pas pe care l-ai făcut a avut o mulțime de complicații care păreau că te vor face să renunți la visurile tale. Încă o dată, viața îți dă un test pe care îl vei depăși așa cum ai făcut-o mereu, pentru că tu nu ai renunțat niciodată.

Voi fi lângă tine pentru orice ai avea nevoie, eu și întreaga noastră familie. În viață, vei avea mereu parte de o revanșă. Niciodată să nu îți pierzi speranța și credința. Te iubesc, fiule. Acel zâmbet trebuie să strălucească mereu”, a scris mama lui Kun Aguero pe rețelele de socializare.

Reclamă

În minutul 38 al confruntării dintre Barcelona și Alaves, Aguero a acuzat dureri în zona pieptului și probleme respiratorii. Atacantul argentinian s-a întins pe gazon, iar după aproximativ trei minute a ieșit de pe teren, fiind înlocuit cu Philippe Coutinho.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League