Închide meniul
Foto

O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini

Publicat: 23 iulie 2024, 18:29

Reclamă
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini

O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec

Denis Alibec şi Anca Surdu / Colaj Instagram

O campioană mondială şi europeană la gimnastică ar fi noua cucerire a lui Denis Alibec. Internaţionalul român îşi petrece vacanţa, în Santorini, alături de Anca Surdu. Cei doi au postat imagini de senzaţie de pe plajă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec nu s-a mai ascuns şi s-a afişat alături de cea care i-ar fi iubită. Anca Surdu are 33 de ani şi este o sportivă care a obţinut performanţe remarcabile la gimnastică aerobică. A reuşit să obţină două medalii de aur la Campionatul Mondial (trio şi grup) şi una de argint (echipe).

O campioană mondială şi europeană la gimnastică, Anca Surdu, este noua cucerire a lui Denis Alibec

Denis Alibec s-a fotografiat alături de Anca Surdu, cea care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Imaginea în care cei doi apar împreună a fost postată atât pe contul de Instagram al lui Denis Alibec, cât şi pe al fostei campioane mondiale. Anca a postat şi un emoji care înfăţişează o inimă.

Reclamă
Reclamă 4

Denis Alibec este în vacanţă după ce naţionala României s-a oprit în optimile de finală de la EURO 2024. El a ales să se relaxeze în Grecia.

Atacantul în vârstă de 33 de ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste, în trecut, cu Valentina Vanu. Cei doi aveau planuri mari, dar acestea s-au spulberat și s-a ajuns la o despărțire. Valentina era originară din Călăraşi şi absolvise Universitatea Cambridge.

Emilia Stroe, dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei

Emilia Stroe a făcut dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec. Mama lui Alibec a susţinut că decizia de a nu merge la FCSB i-a aparţinut în întregime fiului ei.

Reclamă

Emilia Stroe a declarat că fiul ei ar fi avut semipareză în timp ce evolua pentru echipa lui Gigi Becali.

El nu a vrut să se întoarcă la Steaua (n.r.: FCSB) din cauza a ceea ce s-a întâmplat în perioada în care a fost acolo. Copilul meu a avut semipareză, iar domnul Becali zicea că se alintă. El avea jumătate de față strâmbă.

Se consumă foarte mult. Nu vrea să vorbească despre problemele pe care le are. Nu iese în presă, așa este el. Dă foarte rar un interviu.

Își dorește să joace în continuare, sperăm să fie și sănătos. El vrea să joace până la 40 de ani. Domnul Hagi l-a ajutat să renunțe la ciocolată. Nu vrem să ne lăudăm, are oferte. Deocamdată nu a vorbit cu nimeni. Dacă nu va merge afară, va merge la Farul. Voi scrie o carte la un moment dat, pentru că sunt foarte multe de zis”, a declarat Emilia Stroe pentru digisport.ro.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:31

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv! Helmut Duckadam, reacţie imediată: „Surpriză!”

19:08

Ciprian Marica, convins că Gică Hagi trebuie să fie numit la naţionala României: „Este momentul să accepte o nouă provocare!”

19:07

„Toată lumea l-a făcut praf” Marius Şumudică e impresionat de un jucător al FCSB-ului: „Unul dintre cei mai buni”

19:04

Mattia Binotto revine în Formula 1! Cu ce echipă s-a înţeles fostul şef de la Ferrari

19:00

FCSB – Maccabi Tel Aviv LIVE TEXT, ora 20:30. Campioana României are meci tare în Ghencea. Echipele de start

18:20

Veste uriaşă pentru FCSB, înaintea duelului cu Maccabi Tel Aviv! Vedeta care e OUT din lotul israelienilor

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și