Închide meniul
Foto

Povestea desprinsă din filme a moldovencei care la 16 ani a absolvit Facultatea de la Universitatea din California

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2024, 17:05

Reclamă
Povestea desprinsă din filme a moldovencei care la 16 ani a absolvit Facultatea de la Universitatea din California

Povestea desprinsă din filme a moldovencei care la 16 ani a absolvit Facultatea de la Universitatea din California

Instagram Emily Beznos

Povestea desprinsă din filme a moldovencei care la 16 ani a absolvit Facultatea de la Universitatea din California. Este vorba de Emily Beznos, una dintre starurile vecinilor noştri din gimnastica ritmică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Beznos are o poveste de viaţă fabuloasă. La 14 ani, aceasta a fost admisă la Universitatea din California, una dintre cele mai prestigioase din lume.

Povestea desprinsă din filme a moldovencei care la 16 ani a absolvit Facultatea de la Universitatea din California

La doar 16 ani, Emily Beznos a absolvit Facultatea şi a devenit unul dintre cei mai tineri absolvenţi din instoria acestei Universităţi. Emily a primit diplomă de licenţă în Ştiinţe Cognitive. De altfel, la Campionatul European de gimnastică ritmică de la Budapesta, Emily Beznos a primit distincţia de „Shooting Star”. Această distincţie se acordă nu doar gimnastelor care au performanţe sportive, ci au o istorie de viață remarcabilă.

În prezent, Emily Beznos studiază Masterul în psihologie clinică.

„Emily Beznos își propune cu adevărat să inspire prin propriul exemplu. Ea nu este doar o gimnastă de top, ci și o savantă desăvârșită și o susținătoare a puterii fetelor. Și toate astea la doar 17 ani! Fiind acceptată în universitate la doar 14 ani, Emily a absolvit Universitatea de California (UCLA) în 2022 la vârsta de doar 16 ani, devenind unul dintre cei mai tineri absolvenți din istoria acestei prestigioase universități, obținând o diplomă de licență în Științe Cognitive”, a transmis Federația de Gimnastică Ritmică din Republica Moldova (FGRS).

Reclamă
Reclamă 4

Junioara Amalia Lică, fenomenală la Campionatele Europene – După titlul pe echipe, ea a mai câştigat trei medalii de aur

Sportiva Amalia Lică, în vârstă de 15 ani, a câştigat patru medalii de aur la Campionatele Europene de gimnastică ritmică pentru junioare de la Budapesta. Amalia se pregăteşte acum pentru examenul de capacitate şi spune că preferă limba română în locul matematicii.

Amalia Lică a fost întâmpinată la aeroportul de colegi de şcoală, dar şi de la echipa de club, scrie news.ro.

”Sunt foarte mândră de ce am reuşit să fac. Cred că medaliile vor avea un loc special în camera mea. Examenul de capacitate nu este la fel de stresant ca o competiţie mare. Sper să am note bune, să nu am probleme la intrarea la liceu. Nu mi-e frică de capacitate, de obicei mă prind de ce trebuie să fac în exerciţii, dacă nu ştiu, îmvăţ mai mult. Mie îmi place mai mult româna decât matematica. mi se pare de artişti aşa. La competiţie am fost emoţioonată de fiecare dată când vedeam că iau aur, apoi când m-am întâlnit cu antrenoarea şi când a cântat imnul”, a declarat Amalia la Aeroportul Henri Coandă.
Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:27

„E plictisitor!” Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal! Sportul care l-a cucerit pe „R9”: „E o nebunie!”

20:56

Ilie Dumitrescu, scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024: „L-au făcut cum au vrut!”

20:51

CSM București și Gloria Bistrița, în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin! Rapid, în Grupa B. Cu cine se vor duela

20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

20:06

„Putem să batem!” George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și