Închide meniul

Preşedintele clubului Tigres, Edgar Paez, asasinat sub privirile fiicei sale după ce echipa lui a pierdut cu rivala

Bogdan Stănescu Publicat: 24 septembrie 2023, 20:00 / Actualizat: 10 octombrie 2023, 17:50

Reclamă
Preşedintele clubului Tigres, Edgar Paez, asasinat sub privirile fiicei sale după ce echipa lui a pierdut cu rivala

Preşedintele unui club de fotbal, asasinat sub privirile fiicei sale

Edgar Paez / Facebook

Doliu în Columbia! Preşedintele clubului Tigres, Edgar Paez (63 de ani), a fost asasinat sub privirile fiicei sale după ce echipa din liga a doua columbiană a pierdut cu rivala Atletico de Cali, scor 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asasinatul a avut loc sâmbătă seară. Edgar Paez se afla în maşină împreună cu fiica lui, care nu a fost rănită în atentat.

Preşedintele clubului Tigres, Edgar Paez, asasinat sub privirile fiicei sale

În timp ce Edgar Paez conducea, maşina în care se aflau el şi fiica lui a fost oprită de o motocicletă şi două persoane au început să tragă. Paez a fost împuşcat în torace, gât și craniu, informează gsp.ro.

Paez a fost transportat de urgenţă la spital, dar medicii nu au putut să îi salveze viaţa. Uciderea lui Edgar Paez este investigată acum de către poliţie.

Cu profundă tristețe și consternare, anunțăm asasinarea președintelui echipei noastre, Dr. Edgar Paez Cortes. Acest incident nefericit a avut loc în timp ce se întorcea acasă după meciul cu Atlético FC. 

Reclamă

Familia Tigres și comunitatea sportivă sunt devastate de acest eveniment. Edgar Páez Cortés a fost un susținător pasionat al fotbalului și un lider exemplar. Angajamentul său față de echipă și dedicarea sa pentru dezvoltarea sportului în regiunea noastră au lăsat o amprentă de neșters asupra tuturor celor care au avut privilegiul de a-l cunoaște. 

Autoritățile se vor ocupa de investigațiile relevante”, a transmis clubul Tigres, într-un comunicat publicat pe reţelele de socializare.

Tragedie în fotbalul englez! Un fotbalist a murit la doar 23 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul

Tragedie în fotbalul englez, după ce un fotbalist a murit la doar 23 de ani. Fostul junior al celor de la Southampton, Ben Cull, a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Reclamă 4 / 0/3

Ben Cull a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer la oase încă de la vârsta de 17 ani. Ben Cull era internat în spital, după ce starea sa se agravase în ultimele luni, notează The Sun. Fostului fotbalist i-a fost alături până în ultimul moment logodnica sa.

Ben Cull o ceruse în căsătorie pe Daisy Morrison săptămânile trecute, chiar în spital.

Ben Cull a fost jucător crescut la Academia celor de la Southampton. Acesta era un jucător extrem de promiţător, şi a purtat banderola de căpitan în câteva meciuri ale naţionalei de tineret a Angliei.

După moartea sa, logodnica lui a postat un mesaj emoţionant pe reţelele se socializare.

„Ai luptat până la capăt, dragul meu”

„Cel mai greu rămas bun. Mi-am pierdut întreaga viaţă, logodnicul meu, sufletul meu pereche, persoana mea, lumea mea întreagă. Mereu m-am rugat ca această zi să nu vină niciodată.

Nu am simţit această durere niciodată. Mama şi tatăl meu nu ar fi putut alege un suflet pereche mai bun pentru mine, te-au adorat, te-au considerat fiul lor şi asta doare atât de mult acum.

Ai luptat până la capăt, draguş meu. Ştiu că ai făcut absolut tot pentru a rămâne, în ciuda faptului că ai suferit enorm. Voi fi recunoscătoare pe veci pentru asta, nu ai renunţat niciodată, dar Dumnezeu are planurile lui.

Reclamă

Singura persoană cu care vreau să vorbesc acum eşti doar tu şi nu pot face asta.

Inima mea nu se va vindeca niciodată de acest gol pe care l-ai lăsat în urmă. Să te las să pleci va fi întotdeauna cel mai greu lucru.

Ne vom revedea acolo sus într-o zi şi ne vom continua povestea, ca şi cum nu s-ar fi sfâşit niciodată”, a transmis Daisy Morrison, pe pagina ei de socializare.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și