Închide meniul
Foto

Prima reacţie a lui Ionuţ Luţu după accidentul în care a fost implicat Gigi Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 12 noiembrie 2023, 15:23

Reclamă
Prima reacţie a lui Ionuţ Luţu după accidentul în care a fost implicat Gigi Becali!

Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru un jucător al FCSB-ului

Gigi Becali, alături de Ionuţ Luţu în maşină / Antena Sport

Ionuţ Luţu a avut o primă reacţie după accidentul în care a fost implicat Gigi Becali. Iniţial s-a crezut că Ionuţ Luţu, care este „omul bun la toate” al lui Gigi Becali, s-a aflat la volan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a lămurit el acest caz, spunând că el s-a aflat la volan şi nu Luţu.

Prima reacţie a lui Ionuţ Luţu după accidentul în care a fost implicat Gigi Becali!

Sunt ok. Bine că n-a fost mai rău”, a declarat Ionuţ Luţu pentru orangesport.ro. Declaraţia e surprinzătoare având în vedere că Gigi Becali a spus că se afla singur la volan în momentul accidentului şi că l-a chemat ulterior pe Ionuţ Luţu să ia maşina, pe care patronul FCSB o abandonase în şanţ.

Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa celuilalt şofer, pe care susţine că l-a evitat. Milionarul i-a cerut poliţiei să îl caute pe şofer pentru ca acesta să dea explicaţii. Totodată, le-a cerut oamenilor legii să studieze camerele de supraveghere.

Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Reclamă

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Gigi Becali, prima reacţie după ce Rolls-ul lui a ajuns în şanţ: „Eu eram la volan, nu Luţu”! Ce a putut face celălalt şofer

Gigi Becali a oferit, anterior, prima reacţie după ce Rolls-ul lui a ajuns în şanţ. Milionarul a precizat că el se afla la volan, şi nu Ionuţ Luţu.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit că nu a păţit nimic şi că l-a chemat pe Ionuţ Luţu ulterior să ia maşina.

„Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el.

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină.

Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și