Închide meniul

Primele reacţii după ce Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 octombrie 2023, 11:08

Primele reacţii după ce Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare

Primele reacţii după ce Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare

Dănuț Lupu, în timpul unui interviu / as.ro

Primele reacţii după ce Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare. Preşedintele celor de la CFR Cluj şi Mihai Stoichiţă s-au arătat contrariaţi de decizia luată de judecători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare. Conform prosport.ro, Dănuţ Lupu trebuie să se predea la penitenciarul Rahova.

Primele reacţii după ce Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare

Oare de ce este cu executare? Sunt oameni care fac lucruri mai grave. Am văzut cazuri asemănătoare când au luat cu suspendare. Sau săî stea în arest la domiciliu„, a spus Cristi Balaj la fanatik.ro.

„Putea să facă muncă în folosul societăţii. Mă gândeam că dacă lui Dănuţ i se dau 7 luni şi 10 zile de închisoare pentru asta ce se întâmplă cu cei care omoară. Eu i-aş fi dat o amendă să îl usture toată viaţa. Nu a vătămat pe nimeni. Ce câştigăm dacă îl bagă pe Lupu 7 luni şi 10 luni la închisoare? Îl ţii în puşcărie 7 luni şi mai plăteşti şi pentru el„, a spus şi Mihai Stoichiţă pentru sursa mai sus citată.

Dănuţ Lupu, condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare

Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare. Fostul internaţional român Este aşteptat să se predea la Penitenciarul Rahova pentru a-şi ispăşi condamnarea.

Reclamă

CAB în dosarul penal nr 13016/1748/2022 respinge Apelul inculpatului Dănuț Lupu.

02.10.2023
Ora estimata: 09:00
Complet: S2 C6 A
Tip solutie: Respins apel
Solutia pe scurt: DP 1401/A/ În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023.
Document: Hotarâre 1401/2023 02.10.2023”, este hotărârea în cazul în care Dănuț Lupu a fost condamnat.

Dănuţ Lupu a spus că a fost nevoit să conducă fără permis. El a reiterat că regretă că a comis acea faptă, dar a subliniat că nu a avut ce face.

Reclamă 4 / 0/3

Dragi copii, să știți că viața e mai importantă decât toate. Nu mai urcați fără permis și băuți la volan. De droguri nici nu mai zic.

(n.r. dacă e de acord ca şoferii prinşi băuţi la volan să aibă permisul suspendat 10 ani și mașina confiscată) Da, fiindcă pentru a te urca băut sau drogat la volan e o faptă penală. Știți cum e, în România tinerii au înțeles democrația greșit.

(n.r. de ce s-a urcat la volan fără permis de conducere) M-am urcat la volan doar că trebuia să ajung la spital, pentru că îmi era foarte rău. Nu am făcut accident, nu am fost băut. Am ajuns la spital și mi s-a făcut ce a trebuit.

Poate că dacă nu urcam la volan eram mort. Regret că m-am urcat, dar eu cred că viața și sănătatea unui om sunt mai importante ca orice. În zona în care eram nu puteam să sun la 112”, a spus Dănuț Lupu.

Lupu nu mai are permis de 20 de ani. Acesta a încercat de mai multe ori să îl ia, dar a picat de mai multe ori la proba teoretică. În 2001, Dănuţ Lupu a fost prins la volan cu o alcoolemie mult peste limită, iar magistraţii au decis să îi anuleze documentul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și