Închide meniul
Foto

Prin ce a putut trece tânăra care a şocat o lume întreagă cu mesajul „ne-au mai rămas 1028 de zile”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 iunie 2022, 12:35

Prin ce a putut trece tânăra care a şocat o lume întreagă cu mesajul „ne-au mai rămas 1028 de zile”

Prin ce a putut trece tânăra care a şocat o lume întreagă

Alizee s-a legat de fileu la Roland Garros / Profimedia Images

Presa din Franţa a dezvăluit prin ce a putut trece tânăra Alizee, care a şocat o lume întreagă cu mesajul „ne-au mai rămas 1028 de zile”, afişat în timpul semifinalei de la Roland Garros, dintre Marin Cilic şi Casper Ruud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fata de 22 de ani s-a legat de fileu în timpul partidei de la Openul francez şi a fost scoasă cu forţa de pe teren de către oamenii de ordine. Mesajul ei a avut legătură cu fenomenul încălzirii globale.

Prin ce a putut trece tânăra care a şocat o lume întreagă cu mesajul „ne-au mai rămas 1028 de zile”

Autorităţile din Franţa au reţinut-o 40 de ore pentru audieri, după acţiunea ei de la Roland Garros. Ea a părăsit abia azi tribunalul din Paris, unde a fost aşteptată şi îmbrăţişată de cei dragi.

Multă lume s-a întrebat ce a vrut să transmită tânăra care a pătruns pe teren în timpul semifinalei de la Roland Garros, iar mesajul este legat de încălzirea globală și de felul în care autoritățile din Franța tratează această problemă.

Reclamă

Fata care a șocat o lume întreagă a explicat ce înseamnă ”ne-au mai rămas 1028 de zile”

Există mai mulți cercetători care consideră că următorii trei ani (aproximativ 1028 de zile) pot fi decisivi pentru planeta noastră, din punct de vedere al încălzirii globale. De aceea, fata de 22 de ani a ținut să explice mesajul ei.

„Suntem în 2022 și e timpul să privim realitatea. Lumea pe care politicienii ne-o prezintă e o lume în care Roland Garros nu va mai exista. Azi (n.r. ieri) am intrat pe teren pentru că nu vreau să mai fac parte din mulțimea care nu face nimic pentru a preîntâmpina problemele climatice”, a spus Alizee, citată de eurosport.ro.

Semifinala Casper Ruud – Marin Cilic, întreruptă

Meciul dintre Casper Ruud și Marin Cilic a fost întrerupt după ce o spectatoare a intrat pe teren și s-a legat de fileu. Tânăra, care a purtat un tricou cu mesajul „mai avem 1028 de zile rămase”, s-a pus în genunchi lângă stâlpul fileului.

Reclamă 4 / 0/3

Incidentul s-a petrecut după două ore și șase minute de joc. Cei doi jucători au părăsit terenul fără să-și ia bunurile, sub privirea îngrijorată a lui Amélie Mauresmo, directoarea Roland-Garros.

Patru agenți de securitate au intervenit pentru eliberarea protestatoarei, după care au evacuat-o din arena Philippe-Chatrier. În total, meciul a fost întrerupt timp de 11 minute.

Casper Ruud a jucat finala cu Rafael Nadal, care l-a învins cu un categoric 6-3, 6-3, 6-0, pentru al 14-lea triumf de la Roland Garros şi al 22-lea Grand Slam din întreaga carieră.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și