Închide meniul
Foto

Protest incredibil la Roland Garros 2022. O tânără şi-a legat gâtul de fileu în timpul semifinalei Casper Ruud – Marin Cilic VIDEO

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2022, 22:47

Protest incredibil la Roland Garros 2022. O tânără şi-a legat gâtul de fileu în timpul semifinalei Casper Ruud – Marin Cilic VIDEO

Spectatoarea care a intrat pe teren e o activistă de mediu

O spectatoare s-a legat de fileu la semifinala Roland Garros 2022, dintre Casper Ruud și Marin Cilic / Profimedia

Protest incredibil la Roland Garros 2022. Semifinala dintre Casper Ruud și Marin Cilic a fost întreruptă după ce o tânără a intrat pe teren și s-a legat de fileu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Casper Ruud și Marin Cilic a fost întrerupt după ce o spectatoare a intrat pe teren și s-a legat de fileu. Tânăra, care a purtat un tricou cu mesajul „mai avem 1028 de zile rămase”, s-a pus în genunchi lângă stâlpul fileului.

Protest la Roland Garros 2022, în timpul semifinalei Casper Ruud – Marin Cilic

Incidentul s-a petrecut după două ore și șase minute de joc. Cei doi jucători au părăsit terenul fără să-și ia bunurile, sub privirea îngrijorată a lui Amélie Mauresmo, directoarea Roland-Garros.

Reclamă

Patru agenți de securitate au intervenit pentru eliberarea protestatoarei, după care au evacuat-o din arena Philippe-Chatrier.

În total, meciul a fost întrerupt timp de 11 minute.

Câștigătorul duelului dintre Casper Ruud și Marin Cilic va juca în ultimul act împotriva lui Rafael Nadal.

Reclamă 4 / 0/3

Un suporter și-a prins gâtul de bară în timpul meciului Everton – Newcastle

Scene similare cu cele petrecute la Roland Garros au fost surprinse și în Premier League, în martie. Confruntarea Everton – Newcastle a fost întreruptă după ce un suporter s-a legat de bară în a doua repriză. Acesta a organizat un protest inedit.

Oamenii din staff au avut mari bătăi de cap după ce suporterul s-a legat de bară. Acesta a organizat un protest, iar meciul a fost întrerupt minute bune, timp în care forțele de ordine au intervenit de urgență, cu echipament special, pentru a rezolva situația și pentru a îl scoate de pe teren.

Pentru a tăia materialul cu care suporterul s-a legat de gât, oamenii din staff au avut nevoie de o intervenție în forță. Pentru minute bune, fanii nu au înțeles ce se întâmplă și au crezut că viața acestuia este pusă în pericol.

Suporterul a luat decizia de a se lega de bară pentru a protesta împotriva implicării guvernului din Marea Britanie în noile investiții în combustibili fosili.

Alexander Zverev, accidentare horror în meciul cu Rafael Nadal

În celalaltă semifinală de la Roland Garros, duelul Zverev – Nadal s-a terminat prematur. Germanul s-a accidentat grav în setul al doilea, când Nadal egalase la 6-6. După un schimb prelungit de mingi cu Nadal, germanul a alunecat și și-a rupt glezna.

Zverev s-a prăbușit și a țipat de durere. Jucătorul de 25 de ani nu a putut să mai calce în piciorul accidentat. A fost scos de pe teren în scaun cu rotile.

Reclamă

După minute bune în care fanii s-au rugat pentru sănătatea lui, Zverev s-a întors pe teren, în cârje, și a declarat abandonul. Rafael Nadal câștigase primul set la mare luptă, scor 7-6.

3 ore și 7 minute a durat meciul dintre Rafael Nadal și Alexander Zverev, până în momentul accidentării jucătorului german.

Recomandări
  • Moment bizar la Roland Garros 2022
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și