Închide meniul

Război în Ucraina | „Am un singur mesaj!” Vitali Klitschko a vorbit despre adevăratul plan al lui Vladimir Putin! Avertisment şi pentru România: „Dacă cineva crede asta, greşeşte!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 aprilie 2022, 10:54 / Actualizat: 1 aprilie 2022, 11:56

Război în Ucraina | „Am un singur mesaj! Vitali Klitschko a vorbit despre adevăratul plan al lui Vladimir Putin! Avertisment şi pentru România: „Dacă cineva crede asta, greşeşte!

Vitali Klitschko, mesaj pentru Vladimir Putin

Profimedia

Vitali Klitschko, primarul Kievului, le-a cerut soldaţilor ruşi să se retragă şi să plece de pe teritoriul Ucrainei. Primarul din Kiev a mai spus că scopul lui Vladimir Putin este de a ocupa Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko a mai spus că armata Ucrainei nu va aface niciun pas în spate şi va lupta până la final cu soldaţii trimişi de Vladimir Putin la război. Mai mult, Klitschko spune că toate ţările din Europa, inclusiv România, ar trebuie să se teamă din cauza războiului.

Ucrainenii nu vor să trăiască într-o țară în care nu există drepturile omului sau libertate a presei. Scopul lui Putin este să reconstruiască imperiul și să ocupe Ucraina. Am un singur mesaj pentru trupele rusești: să se retragă, să plece! Soldații ruși trebuie să plece din țara noastră și după aceea suntem dispuși să discutăm.

Soldații ruși luptă pentru bani, cei ucraineni luptă pentru viitorul lor și pentru copii. Asta este diferența dintre bani și copii. Dacă cineva din Marea Britanie sau din Europa crede că războiul este foarte departe și că nu îl va atinge, greșește! E cel mai mare război de la Al Doilea Război Mondial încoace. Poate atinge pe oricine din Europa, pe oricine din această lume. De aceea, trebuie să-l oprim! Este dorința noastră să avem pace în Ucraina. Vă mulțumesc pentru că sprijiniți țara noastră!„, a spus Vitali Klitschko într-un interviu acordat Sky News.

Vitali Klitschko a rămas singur pe front, după ce fratele său a plecat în Germania

Vitali Klitschko a rămas singur pe front, după ce fratele său, Vladimir, a plecat în Germania. Primarul din Kiev a anunţat că acesta a luat decizia pentru a discuta cu mai mulţi politicieni despre situaţia în care se află Ucraina, ţară care a intrat în a 36-a zi de răboi cu Rusia.

Reclamă

”Prieteni, astăzi este foarte important să unim toate forţele – atât în Ucraina, cât şi să consolidăm poziţia şi acţiunile ţărilor partenere ale statului nostru. Vladimir a plecat cu o delegaţie din Ucraina pentru întâlniri în Germania.

Sunt planificate întâlniri cu politicieni şi oficiali ai Germaniei, pentru a discuta despre sprijinul politic al Ucrainei, despre asistenţă economică, umanitară şi militară pentru statul nostru”, a transmis Vitali Klitschko.

Reacţia lui Vladimir Klitschko, după ce şi-a lăsat fratele singur pe front

Vladimir Klitschko face tot posibilul pentru a opri războiul declanşat de Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi în Ucraina şi cere susţinerea totală pentru ca războiul, care a ajuns în ziua 36-a, să înceteze.

Reclamă 4 / 0/3

„Prima victimă a războiului este adevărul. Acesta nu este un conflict sau o operațiune specială, acesta este un război. Acestea sunt lacrimi, sânge, fum, țipete și tăcerea morților. Lumea liberă nu ar trebui să ne transmită doar simpatie, ci și să ne ofere arme de apărare. Ne puteți ajuta și pe frontul economic punând presiune și izolând Rusia lui Putin, care a început acest război criminal în Ucraina, care continuă cu indiferența ta.

Trebuie să oprim fluxul de finanțare pentru această mașină de ucidere. Oameni ai Europei, oameni ai lumii liberem, nu este timpul să ne obișnuim cu ororile războiului. Rezistența eroică a poporului ucrainean nu poate dura pentru totdeauna. Ori vom fi cu toții ca ucrainenii, ori vom pierde. Fie ne vom neglija unitatea și vom cădea unul câte unul, fie ne vom uni și vom construi pacea împreună. Da, asta vom face!”, a transmis Vladimir Klitschko.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și