Închide meniul

Război în Ucraina | Florin Gardoș, gest uriaș pentru refugiați! Anunțul făcut de fostul internațional

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2022, 9:14

Război în Ucraina | Florin Gardoș, gest uriaș pentru refugiați! Anunțul făcut de fostul internațional

Florin Gardoș, gest uriaș pentru refugiați

Profimedia Images

Fostul campion al României a anunțat pe rețelele de socializare că este dispus să ajute refugiații veniți din Ucraina. Gardoș a închiriat mai multe camere de hotel în Satu Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Florin Gardoș, ajutor pentru refugiați

Fostul internațional a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Florin Gardoș va oferi patru camere la un hotel din Satu Mare.

„Știți persoane care vin din Ucraina și au nevoie de cazare? Le pot pune la dispoziție 4 camere la un hotel din Satu Mare. Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați printr-un mesaj privat. Nu uitați, orice share e o mână de ajutor în plus”, a anunțat Gardoș pe rețelele de socializare.

Război în Ucraina | Gigi Becali ajută refugiații

Patronul de la FCSB a fost printre primii care au sărit în ajutorul refugiaților. Gigi Becali a oferit locuri de cazare și masă.

„Am vorbit cu Ministrul și mi-a spus că, dacă va fi nevoie, va apela. Sunt niște oameni care sunt acolo. Și patronul de la Tarsin, și autocarul nostru e acolo. Dacă e nevoie, încarcă și aduc la mine la bază.

Reclamă

Deja am golit, pot încăpea 400 de oameni. Am luat și saltele separat. Pe lângă două paturi, am pus și saltea. Au căldură, duș în cameră, toate condițiile. Avem bucătărie, le facem mâncare. Toate condițiile pentru 400-500 de oameni”, spunea Becali acum câteva zile.

Fanii FCSB s-au implicat și ei în strângerea de ajutoare pentru refugiați.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și