Închide meniul

Război în Ucraina | Jucătorii lui Șahtior și Dinamo Kiev, vizitați de Mircea Lucescu la Mogoșoaia, înainte de plecarea din România

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 februarie 2022, 14:12

Război în Ucraina | Jucătorii lui Șahtior și Dinamo Kiev, vizitați de Mircea Lucescu la Mogoșoaia, înainte de plecarea din România

Jucătorii lui Șahtior și Dinamo Kiev, vizitați de Mircea Lucescu

frf.ro

”O mare parte dintre jucătorii de la Șahtior și Dinamo Kiev au plecat de la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia spre Aeroportul Otopeni. Înainte de plecare, aceștia au fost vizitați de Mircea Lucescu. În acest moment se caută cele mai bune legături de zbor și pentru ceilalți jucători, care încă se mai află la Mogoșoaia”, se arată pe frf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Jucătorii de la Șahtior și Dinamo Kiev au ajuns în România după calvarul din Ucraina!

Jucătorii de la granzii Ucrainei, Dinamo Kiev și Șahtior Donețk, dar și familiile lor, au reușit să ajungă în România în noaptea trecută. Au scăpat de război și au trecut granița prin vama Albița. Răzvan Burleanu i-a așteptat, cu autocarul echipei naționale, chiar la intrarea în țară.

Carlos de Pena, cel care are dublă cetățenie (Uruguay și Italia) a mers direct spre aeroportul din Iași. Celelalte 41 de persoane care au scăpat de calvarul din Ucraina au plecat spre Mogoșoaia și își vor căuta bilete pentru a se duce spre țara natală.

Război în Ucraina | Mircea Lucescu, declarații tari după revenirea România

Mircea Lucescu a ajuns în România, după invazia Rusiei din Ucraina. Il Luce a vorbit despre situația tragică din Kiev și susține că ucrainenii nu se vor preda ușor, dar și că inima și sufletul său au rămas în capitala Ucrainei.

”Soția și membrii familiei mele au văzut imaginile de la TV și m-au rugat de mai multe zile să revin în România. Asta am făcut, după ce am vorbit cu președintele și cu jucătorii. Sunt în contact cu ei, a trebuit să găsesc o modalitate să îi iau de la Kiev. Mai ales pe jucătorii cu familii. Unii dintre ei au mulți copii.

Reclamă

Nu a fost nicio televiziune la baza lui Dinamo. Televiziunea ucraineană nu a vrut să distragă populația și nu au existat imagini multe cu războiul. Multe informații au ajuns la mine de la rude din România și de mai mulți prieteni de peste tot din lume, chiar și de la Brescia.

Ucrainenii sunt un popor mândru, sunt atașați de pământul lor. Pot garanta că vor lupta și că vor rezista mult timp. Oamenii din Rusia, sunt sigur că sunt împotriva războiului. Am văzut imagini cu demonstrații la Sankt Petersburg și Moscova. Președintele Putin a pornit războiul, nu cetățenii ruși. De-abia aștept să mă întorc la Kiev pentru a-mi duce la capăt contractul cu Dinamo, chiar dacă mi se pare greu de crezut că asta se va întâmpla.

Dar nu îmi spuneți că am venit la o viața normală în România. Este o mare greșeală. Sufletul și inima mea sunt la Kiev. Sunt alături de jucătorii mei și de toți care sunt acolo. Sunt norocos că am ajuns în România, dar sunt alături de oameni rămași în Kiev”, a spus Lucescu, citat de new.sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și