Închide meniul

Război în Ucraina | „Mi-au spus că Vladimir Putin a înnebunit! Este un coşmar!” Andriy Yarmolenko, atac fără precendent: „Sunt şi oamenii proşti, nişte zombi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2022, 9:13

Război în Ucraina | „Mi-au spus că Vladimir Putin a înnebunit! Este un coşmar! Andriy Yarmolenko, atac fără precendent: „Sunt şi oamenii proşti, nişte zombi!

Vladimir Putin a declanţat războiul în Ucraina

Hepta

Andriy Yarmolenko, starul celor de la West Ham, i-a criticat dur pe sportivii din Rusia care nu se dezic de Vladimir Putin. Acesta a spus că ar trebuie să le fie ruşine celor care nu iau atitudine faţă de războiul din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yarmolenko a mai spus că o partea a ruşilor cred propaganda Kremlinului şi nu vor să vadă ce se întâmplă, cu adevărat, în Ucraina.

Andriy Yarmolenko, atac fără precedent la ruşii care nu iau atitudine

Cred că oamenilor le este rușine că au cetățenie rusă și este un lucru bun. Ar trebui să le fie rușine pentru această situație, pentru faptul că sunt tăcuți, să le fie rușine că nu pot influența acțiunile «superpreședintelui» lor.

Rușii care au copii la școala la care învață copiii mei au venit la mine și mi-au spus: «Este un coșmar ce se întâmplă, președintele nostru a înnebunit». Cred că au fost sinceri. S-au oferit să ajute persoanele care au nevoie.

Nu vreau să-i vorbesc de rău pe toți rușii. Sunt și oameni care înțeleg totul și care poate încearcă să influențeze lucrurile cumva, dar nu reușesc. Dar sunt și oamenii proști, care nu văd nimic sau care cred tot ce le arată rușii la știri. Eu spun că aceștia sunt niște zombi”, a declarat Yarmolenko potrivit sport.ua.

Reclamă

Noi acuzaţii dure pentru Vladimir Putin

Vitali Klitschko a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre războiul din Ucraina. Primarul din Kiev spune că armata Rusiei comite un „genocid”. Vitali Klitschko a avut o videoconferinţă cu oficialii din Munchen în care a vorbit despre atrocităţile comise de ruşi în Ucraina. Primarul Kievului a descris scene cutremurătoare şi i-a acuzat, încă o dată pe ruşi, că trag în civili.

Rusia investeşte fiecare euro, fiecare cent, în armata sa. Ei distrug populaţia civilă. Ei ne distrug ţara. Nu putem număra cadavrele. Este un coşmar ceea ce se întâmplă aici„, a spus Vitali Klitschko, care a vorbit şi despre nevoia de primi ajutor extern, scriu cei de la ziare.com.

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin, în Ucraina. ”Lumea nu va mai fi la fel”

Vladimir Klitschko oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

Reclamă 4 / 0/3

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul. Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, citat de new.sport.ua.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și