Închide meniul

Război în Ucraina | O nouă tragedie pe front! Un sportiv de doar 20 de ani a decedat la Harkov. „Eroii nu mor!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2022, 21:42 / Actualizat: 2 martie 2022, 12:38

Război în Ucraina | O nouă tragedie pe front! Un sportiv de doar 20 de ani a decedat la Harkov. „Eroii nu mor!

Un sportiv de 20 de ani a murit pe front în Ucraina

News.ro

Ievhen Malişev, 20 de ani, efectua serviciul militar în ţara sa, după ce şi-a oprit cariera de profesionist al sporturilor de iarnă, în urmă cu doi ani, scrie news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Un sportiv a murit pe front la 20 de ani

Federaţia Ucraineană de Biatlon a confirmat tragicul eveniment.

„Federaţia anunţă moartea tragică a unui membru al naţionalei de tineret a Ucrainei, Ievhen Malişev din Harkov, născut în 2002. Exprimăm cele mai profunde condoleanţe familiei, prietenilor şi celor dragi. Amintire eternă”, a scris federaţia din ţara invadată de Rusia.

Malişev a făcut parte din lotul de juniori din Harkov. „Amintire luminoasă, eroii nu mor„, au comentat mai mulţi colegi de-ai săi.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Război în Ucraina | Vitaliy Sapylo, ofițer de 21 de ani, și-a dat viața pentru Ucraina

O veste tragică i-a lovit pe oamenii din satul Sokilnyky. Vitaliy Sapylo, un comandat de tanc și ofițer de doar 21 de ani, a murit, cu două zile în urmă, în bătălia pentru Kiev.

Reclamă

Vitaliy Sapylo a fost jucător la academia de fotbal din Karpaty și locuia acum lângă Lvov. Lectorul Roman Kobylnyk a fost cel care a făcut anunțul tragic pentru comunitatea din Sokilnyky.

”Eroul nostru, consăteanul nostru, mândria noastră! Suntem alături de părinți și de familie. Și-a dat viața pentru noi. Vitaliy Sapylo, un ofițer, un comandant pe tanc, a murit noaptea trecută, în bătălia de lângă Kiev”, a fost anunțul făcut de Kobylnyk.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și