Închide meniul

Război în Ucraina | Oleg Protasov a răbufnit: „Sportivii ruși merită să fie pedepsiți, să fie excluși din sport!” Ce l-a scos din sărite pe vicepreședintele Federației Ucrainene de Fotbal

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2022, 17:41

Reclamă
Război în Ucraina | Oleg Protasov a răbufnit: „Sportivii ruși merită să fie pedepsiți, să fie excluși din sport! Ce l-a scos din sărite pe vicepreședintele Federației Ucrainene de Fotbal

Oleg Protasov a răbufnit la adresa sportivilor ruşi

Profimedia

Război în Ucraina. Oleg Protasov (58 ani) a răbufnit la adresa sportivilor ruşi şi cere excluderea acestora din toate sporturile, după ce Rusia a invadat Ucraina în urmă cu 26 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualul vicepreședinte al Federației Ucrainene de Fotbal, fost antrenor la Steaua (2005) și Astra Giurgiu (2014-2015), cere măsuri dure după ce trupele lui Vladimir Putin au invadat Ucraina.

Război în Ucraina | Oleg Protasov a răbufnit la adresa sportivilor ruşi

„Sportivii din Rusia merită tot ceea ce primesc. Nu poate fi spus că fotbalul și sportul în general sunt în afara politicii. Dacă ești un sportiv de top, trebuie să faci un pas în față și să spui: “Nu sunt de acord cu asta, cred că este un război și este ceva greșit”. Dar ei susțin aceste lucruri, prin tăcerea lor.

Dacă nu spui nimic, atunci ești de acord cu tot ce se întâmplă. Din acest motiv, sportivii ruși merită să fie pedepsiți, să fie excluși din sport, la care se adaugă celelalte sancțiuni și probleme. Toată lumea ar trebui să simtă gustul înfrângerii care îi așteaptă”, a spus Oleg Protasov, citat de sport.ua.

Roger Federer, donație uriașă pentru salvarea copiilor refugiați

Război în Ucraina. Legendarul tenismen Roger Federer a sărit în ajutorul copiilor ucraineni. Roger Federer, „îngrozit” de imaginile din Ucraina, a anunţat, vineri, că va dona 500.000 de dolari (452.000 de euro), în favoarea copiilor refugiaţi, pentru ca aceştia să îşi poată „continua educaţia”, conform news.ro.

Reclamă

„Eu şi familia mea suntem îngroziţi de imaginile care vin din Ucraina şi avem inima zdrobită să vedem aceşti oameni nevinovaţi care sunt atât de teribil afectaţi. Vrem pace! Aproximativ şase milioane de copii ucraineni nu mai au acces la şcoală (…) Am dori să-i ajutăm să facă faţă acestei experienţe extrem de traumatizante.

Fundaţia Roger Federer va sprijini asociaţia War Child Holland cu o donaţie de 500.000 de dolari pentru a le permite copiilor ucraineni să-şi continue educaţia”, a scris legendarul tenismen într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și