Închide meniul

Război în Ucraina | Stare de asediu pentru 35 de ore în Kiev! Fraţii Klitschko, gata să apere cu orice preţ capitala şi cele două milioane de locuitori: „Este inima Ucrainei şi simbolul libertăţii în Europa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 martie 2022, 16:42

Război în Ucraina | Stare de asediu pentru 35 de ore în Kiev! Fraţii Klitschko, gata să apere cu orice preţ capitala şi cele două milioane de locuitori: „Este inima Ucrainei şi simbolul libertăţii în Europa!

Vitali Klitschko luptă în război alături de fratele său, Vladimir

Profimedia

Stare de asediu pentru 35 de ore în Kiev

Vitali Klitschko luptă în război alături de fratele său, Wladimir. Primarul din Kiev a impus, începând de marţi seara, o stare de asediu de 35 de ore în capitala Ucrainei şi i-a transmis un avertisment lui Vladimir Putin în 20-a zi de război.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interdicţia de circulaţie în Kiev va intra în vigoare începând de marţi, 15 martie, de la ora 20:00 până joi, 17 martie, la ora 7:00.

„Toată lumea este nervoasă. Capitala este inima Ucrainei şi va fi apărată. Kiev este în prezent simbolul şi baza de operare a libertăţii şi securităţii Europei.

Nu va fi luată! Este interzisă circulația prin oraș fără permisiune specială, cu excepția mersului la adăposturile anti-aeriene”, a declarat Vitali Klitschko, citat de news.sky.com.

Vitali Klitschko, avertisment pentru Vladimir Putin

Vitali Klitschko, primarul din Kiev, a făcut noi dezvăluiri de pe front şi l-a avertizat pe Vladimir Putin. Aproape jumătate din locuitorii capitalei au părăsit oraşul, care s-a transformat într-o adevărată cetate.

Reclamă

Celebrii frați Klitschko luptă pentru apărarea Ucrainei şi chiar au ucis soldați ruși în război.

„Obiectivul cheie al rușilor este să captureze Kievul… să înconjoare Kievul, să o încercuiască, astfel încât mai târziu să poată ataca și răsturna guvernul. Planurile lor nu sunt realizate datorită băieților noștri. Bucha, Vorzel, Irpen, Gostomel, unde au loc bătălii încăpățânate, băieții noștri zădărnicesc toate planurile de a înconjura Kievul”, a spus Vitali Klitschko, citat de sport.ua.

Potrivit statisticilor, unul din doi locuitori ai Kievului a părăsit orașul. Astfel, în capitala Ucrainei se află acum aproape 2 milioane de locuitori.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu se va întâmpla nimic, nu ne vom preda orașul. Repet, orașul a stat, oamenii vor sta. Nu vom renunța la oraș. iar inamicul nu va trece”, a mai transmis Vitali Klitschko.

Vitali Klitschko, dezvăluiri tulburătoare, înainte să ajungă în tranșee, pentru a opri invazia Rusiei

Vitali Klitschko este unul dintre simbolurile rezistenței Ucrainei, în fața invaziei Rusiei. Primarul Kiev-ului a făcut, în trecut, anumite dezvăluiri incredibile.

Într-un documentar apărut în 2011, Vitali povestește cum a trăit primele momente în care a ajuns în Statele Unite. Tatăl său, cu grade înalte în armata URSS, care trecuse în 1968 prin Praga, i-a crescut sub propaganda sovietică.

”Pe vremea când eram copil, am fost spălat pe creier. În fiecare dimineață, trebuia să scriu lucruri rele despre America, pentru că era inamicul nostru. Acolo, oamenii se tratau ca sclavii. Asta ni se spunea de la grădiniță.

Pentru mine, când am ajuns acolo, am avut impresia că am ajuns pe Lună. Auzisem multe despre Coca-Cola și când am încercat-o prima oară, am crezut că pot să beau o găleată.

Ne petreceam toate zilele în malluri. Eram înmărmurit. Normal că nu aveam bani. Ne uitam la lucruri și doar le atingeam. Cum e posibil să fie 100 de feluri de brânză. Pentru mine, exista brânza, una și atât”, a dezvăluit Klitschko, citat de Marca.

Reclamă
Recomandări
  • Stare de asediu pentru 35 de ore în Kiev
  • Fraţii Klitschko, gata să apere cu orice preţ capitala şi cele două milioane de locuitori

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și