Închide meniul

Război în Ucraina | Vitali Klitschko a rămas singur pe front! Motivul pentru care fratele său a plecat în Germania

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2022, 17:17

Reclamă
Război în Ucraina | Vitali Klitschko a rămas singur pe front! Motivul pentru care fratele său a plecat în Germania

Vitali Klitschko luptă în război alături de fratele său, Vladimir

Profimedia

Vitali Klitschko a rămas singur pe front, după ce fratele său, Vladimir, a plecat în Germania. Primarul din Kiev a anunţat că acesta a luat decizia pentru a discuta cu mai mulţi politicieni despre situaţia în care se află Ucraina, ţară care a intrat în a 36-a zi de răboi cu Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko luptă în război alături de fratele său, Vladimir, dar, începând de azi, primarul din Kiev a rămas singur pe front. Fratele său caută noi aliaţi pentru a opri invazia lui Vladimir Putin.

Vladimir Klitschko a plecat în Germania

”Prieteni, astăzi este foarte important să unim toate forţele – atât în Ucraina, cât şi să consolidăm poziţia şi acţiunile ţărilor partenere ale statului nostru. Vladimir a plecat cu o delegaţie din Ucraina pentru întâlniri în Germania.

Sunt planificate întâlniri cu politicieni şi oficiali ai Germaniei, pentru a discuta despre sprijinul politic al Ucrainei, despre asistenţă economică, umanitară şi militară pentru statul nostru”, a transmis Vitali Klitschko.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Віталій Кличко (@vitaliyklitschko)

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin, în Ucraina

Vladimir Klitschko oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul.

Reclamă 4 / 0/3

Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, citat de new.sport.ua.

Pe de altă parte, forţele armate ucrainene anunţă marţi dimineaţa, într-un mesaj postat pe Facebook, că au preluat controlul asupra Makariv, un oraş situat la 48 de kilometri vest de Kiev, relatează AFP.

”Steagul statului ucrainean a fost ridicat în oraşul Makariv”, în timp ce ruşii se retrăgeau, anunţă armata ucraineană. Oraşul Makariv a fost devastat de atacuri ruse.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și