Închide meniul

Reacţia fabuloasă a lui Adrian Mutu după ce a fost întrebat de Marius Niculae dacă mai poartă chiloţii pe dos la meciuri!

Bogdan Stănescu Publicat: 16 ianuarie 2024, 13:41

Reclamă
Reacţia fabuloasă a lui Adrian Mutu după ce a fost întrebat de Marius Niculae dacă mai poartă chiloţii pe dos la meciuri!

Reacţia fabuloasă a lui Adrian Mutu după ce a fost întrebat de Marius Niculae dacă mai poartă chiloţii pe dos la meciuri!

Marius Niculae şi Adrian Mutu / colaj AntenaSport, Profimedia Images

Adrian Mutu a fost întrebat de Marius Niculae dacă mai poartă chiloţii pe dos, ca atunci când era fotbalist. Niculae a dezvăluit superstiţia lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul român a dezvăluit, în hohote de râs, ca răspuns la întrebarea lui Marius Niculae, că nu a renunţat complet la acest obicei.

Reacţia fabuloasă a lui Adrian Mutu după ce a fost întrebat dacă mai poartă chiloţii pe dos la meciuri!

Aș vrea să-l întreb dacă mai poartă underwear (n.r. chiloții) pe dos. Ca jucător, tot timpul erau pe dos”, a spus Marius Niculae la digisport.ro.

Asta a lui Nico (Marius Niculae)… Când am început să antrenez prima oară… Bine, primul meci l-am câștigat. Mi-au dat gol al doilea meci, la pauză i-am schimbat (n.r: chiloţii). Îi aveam normali. I-am schimbat, mi i-am pus pe dos. Și am egalat, 1-1. Și de atunci, da… Superstiția face parte din viața noastră”, a declarat Adrian Mutu pentru sursa citată.

Adrian Mutu a spus dacă ar antrena vreodată FCSB! „Briliantul” a dat cărţile pe faţă despre Gigi Becali

Adrian Mutu a spus dacă ar antrena vreodată FCSB. Fostul antrenor al lui Neftci Baku şi, anterior, al Rapidului a subliniat că nu va prelua niciodată echipa patronată de Gigi Becali atât timp cât milionarul din Pipera se implică în primul 11 şi în efectuarea schimbărilor.

Reclamă

Mutu a precizat că, în ziua meciului, s-ar simţi inutil pe banca FCSB-ului în aceste condiţii.

Nu, nu aș putea. În condițiile acelea, nu. Nu conduce el direct echipa. El alege jucătorii și schimbările. În ziua meciului, un antrenor nu mai antrenează. Îi antrenezi cum vrei tu și el le spune că îi alege. De asta spun că nu aș putea.

Își permite să facă și treaba asta pentru că sunt banii lui. Are curajul să se afișeze. Nu am lucrat niciodată. Nu am auzit nimic de la CFR.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să mă adresez lui. Nu aș sta în ceva de genul acesta. Nici nu vreau să îi judec. Mă simt inutil acolo. Nu vreau să stau acolo pentru că sunt inutil. Credeți voi că Gigi Becali stă să antreneze toată ziua?”, a declarat Adrian Mutu pentru sursa citată.

„Neluţu Varga ştie numărul meu!” Adrian Mutu a recunoscut oferta pe care a avut-o de la CFR Cluj

Adrian Mutu a recunoscut, în direct, oferta pe care a avut-o de la CFR Cluj. Antrenorul a dezvăluit că a fost contactat, de mai multe ori, de către Neluţu Varga, mărturisind că l-ar tenta să-i antreneze pe clujeni, în viitor.

Adrian Mutu a rămas liber de contract, după ce în această iarnă s-a despărţit de Neftci Baku. Doar o jumătate de sezon a petrecut „Briliantul” pe banca azerilor, pe care i-a preluat în vară, după plecarea de la Rapid.

Adrian Mutu a dezvăluit că a purtat discuţii cu Neluţu Varga, pentru a o prelua pe CFR Cluj. „Briliantul” s-a declarat dispus să îi antreneze pe clujeni, deoarece aceştia au ca obiectiv câştigarea titlului.

De asemenea, Mutu s-a mai declarat dispus să negocieze din nou cu Neluţu Varga, mărturisind că în cazul în care va fi dorit cu adevărat la CFR Cluj, patronul clujenilor îl va contacta imediat.

CFR e o echipă care m-ar interesa”

„CFR e o echipă care m-ar interesa, pentru că e una care câștigă campionate. Vreau să merg la una care poate să îmi pună în valoare calitățile și eu să pot să am succes cu acea echipă.

E foarte greu să ai o echipă care nu concurează la un nivel la care tu vrei. Eu știu cum e, am fost și la echipă mică și la echipă mare.

Reclamă

Da, e adevărat (n.r. că Ioan Varga l-a dorit de mai multe ori). Cred că, dacă mă dorește cu adevărat, pune mâna pe telefon și mă sună. Știe numărul meu.

I-am mai transmis cândva că, dacă vrea ca eu să fiu sperietoarea tuturor antrenorilor de la CFR, nu prea e ok”, a spus Adrian Mutu, potrivit sursei citate.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și