Închide meniul

Adrian Mutu a spus dacă ar antrena vreodată FCSB! „Briliantul” a dat cărţile pe faţă despre Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 16 ianuarie 2024, 8:14

Reclamă
Adrian Mutu a spus dacă ar antrena vreodată FCSB! „Briliantul a dat cărţile pe faţă despre Gigi Becali

Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2

Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Adrian Mutu a spus dacă ar antrena vreodată FCSB. Fostul antrenor al lui Neftci Baku şi, anterior, al Rapidului a subliniat că nu va prelua niciodată echipa patronată de Gigi Becali atât timp cât milionarul din Pipera se implică în primul 11 şi în efectuarea schimbărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu a precizat că, în ziua meciului, s-ar simţi inutil pe banca FCSB-ului în aceste condiţii.

Adrian Mutu a spus dacă ar antrena vreodată FCSB

Nu, nu aș putea. În condițiile acelea, nu. Nu conduce el direct echipa. El alege jucătorii și schimbările. În ziua meciului, un antrenor nu mai antrenează. Îi antrenezi cum vrei tu și el le spune că îi alege. De asta spun că nu aș putea.

Își permite să facă și treaba asta pentru că sunt banii lui. Are curajul să se afișeze. Nu am lucrat niciodată. Nu am auzit nimic de la CFR.

Nu vreau să mă adresez lui. Nu aș sta în ceva de genul acesta. Nici nu vreau să îi judec. Mă simt inutil acolo. Nu vreau să stau acolo pentru că sunt inutil. Credeți voi că Gigi Becali stă să antreneze toată ziua?”, a declarat Adrian Mutu pentru digisport.ro.

Reclamă

„Neluţu Varga ştie numărul meu!” Adrian Mutu a recunoscut oferta pe care a avut-o de la CFR Cluj

Adrian Mutu a recunoscut, în direct, oferta pe care a avut-o de la CFR Cluj. Antrenorul a dezvăluit că a fost contactat, de mai multe ori, de către Neluţu Varga, mărturisind că l-ar tenta să-i antreneze pe clujeni, în viitor.

Adrian Mutu a rămas liber de contract, după ce în această iarnă s-a despărţit de Neftci Baku. Doar o jumătate de sezon a petrecut „Briliantul” pe banca azerilor, pe care i-a preluat în vară, după plecarea de la Rapid.

Adrian Mutu a dezvăluit că a purtat discuţii cu Neluţu Varga, pentru a o prelua pe CFR Cluj. „Briliantul” s-a declarat dispus să îi antreneze pe clujeni, deoarece aceştia au ca obiectiv câştigarea titlului.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Mutu s-a mai declarat dispus să negocieze din nou cu Neluţu Varga, mărturisind că în cazul în care va fi dorit cu adevărat la CFR Cluj, patronul clujenilor îl va contacta imediat.

CFR e o echipă care m-ar interesa”

„CFR e o echipă care m-ar interesa, pentru că e una care câștigă campionate. Vreau să merg la una care poate să îmi pună în valoare calitățile și eu să pot să am succes cu acea echipă.

E foarte greu să ai o echipă care nu concurează la un nivel la care tu vrei. Eu știu cum e, am fost și la echipă mică și la echipă mare.

Da, e adevărat (n.r. că Ioan Varga l-a dorit de mai multe ori). Cred că, dacă mă dorește cu adevărat, pune mâna pe telefon și mă sună. Știe numărul meu.

I-am mai transmis cândva că, dacă vrea ca eu să fiu sperietoarea tuturor antrenorilor de la CFR, nu prea e ok”, a declarat Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă, după plecarea de la Neftci Baku

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă, după plecarea de la Neftci Baku. Antrenorul român a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt, atunci când a decis să se despartă de formaţia din Azerbaidjan. Acesta le-a transmis oficialilor azeri faptul că nu va mai reveni la echipă, după pauza pe care a luat-o, ca urmare a decesului mamei sale.

Adrian Mutu a dezvăluit că el a luat decizia de a pleca de la Neftchi şi nu a fost dat afară de la clubul azer. Acesta a transmis că presiunea a fost una imensă, încă de la începutul mandatului său în Azerbaidjan.

Reclamă

„Aș vrea să rectific ceva ce s-a scris, asta în favoarea clubului. S-a spus că m-a dat afară în momentul acela dificil pentru mine. Nu e așa, nu s-a întâmplat chiar așa.

În momentul când mama a intrat în comă, eu le-am transmis că vreau să fiu alături de familie. Când s-a întâmplat, le-am spus că nu o să mă mai întorc.

Ei s-au comportat și se comportă foarte bine. Atunci nu mai îmi era capul la fotbal. Nu a fost nicio ceartă, nu am făcut niciun gest.

Nu vreau să par o victimă. Acesta este adevărul. Eu am plecat imediat, în acea zi. Au fost mai multe chestii”, a transmis Adrian Mutu, potrivit sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și