Închide meniul

Reacţia incredibilă a lui Gino Iorgulescu, după ce fiul său a rupt tăcerea la 3 ani de la accidentul mortal: „Fiu-miu e dus cu capul!”

Reclamă

Publicat: 17 noiembrie 2022, 16:57

Reacţia incredibilă a lui Gino Iorgulescu, după ce fiul său a rupt tăcerea la 3 ani de la accidentul mortal: „Fiu-miu e dus cu capul!

Gino Iorgulescu ar putea ajunge pe masa de operaţie

Gino Iorgulescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Reacţia incredibilă a lui Gino Iorgulescu, după ce fiul său a rupt tăcerea la 3 ani după ce a provocat un accident mortal. Preşedintele LPF nu a vrut să comente mult pe seama interviului acordat de Mario Iorgulescu, însă a făcut o remarcă incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Atât îl duce capul”, a spus Gino Iorgulescu despre fiul său.

Reacţia incredibilă a lui Gino Iorgulescu, după ce fiul său a rupt tăcerea la 3 ani de la accidentul mortal

Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneți-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, a declarat Gino Iorgulescu, potrivit playtech.ro.

Mario Iorgulescu, mesaj direct pentru familia pe care a distrus-o!

Mario Iorgulescu a avut un mesaj direct pentru familia pe care a distrus-o în urma accidentului pe care l-a provocat. Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, a murit şi a lăsat în urmă doi copii.

„Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc.

Reclamă

Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal, eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”, a spus Mario Iorgulescu, citat de fanatik.ro.

Mario Iorgulescu nu poate fi extrădat din Italia

Mario Iorgulescu nu poate fi extrădat în România, a stabilit Curtea de Apel din Milano. Autoritățile române se chinuie de doi ani să-l aducă în țară, dar tânărul cercetat pentru omor e „protejat” de italieni.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident rutier în septembrie 2019, în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, a murit. În iunie 2020, Tribunalul București a dispus arestarea sa preventivă în dosarul de omor.

Curtea de Apel din Milano a respins în iunie cele două mandate europene de arestare emise pe numele lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu, dat în urmărire de Poliția Română, va rămâne în Italia.

Magistrații italieni au stabilit că Mario Iorgulescu nu poate participa conștient la propriul proces din cauza stării sale de sănătate.

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în 2019

8 septembrie 2019, ora 3 şi două minute dimineaţa. Cu o viteză dublă faţă de limita legală, cu cocaină şi alcool în sânge, Mario Iorgulescu intră pe contrasens direct într-o maşină condusă de un tânăr tată, pe care îl ucide.

În plus, Mario Iorgulescu vorbea la telefon cu câteva secunde înainte de impact. Venea de la o petrecere de lângă Bucureşti şi se îndrepta cu un bolid de 700 de cai putere, spre fosta lui iubită. O altă martoră a încercat să intervină.

122 de secunde a durat discutia dintre Mario Iorgulescu şi fosta lui iubită, timp în care gonea cu peste 120 de kilometri pe oră. Din momentul in care convorbirea s-a oprit în aproape cinci secunde a avut loc impactul.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și