Închide meniul

FCSB a dat lovitura şi a mai semnat un parteneriat. Roş-albaştrii au primit un autocar de cinci stele. Imagini spectaculoase cu Budescu şi Pintilii!

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2021, 15:55

FCSB a dat lovitura şi a mai semnat un parteneriat. Roş-albaştrii au primit un autocar de cinci stele. Imagini spectaculoase cu Budescu şi Pintilii!

FCSB a primit un nou autocar

Facebook FCSB

  • FCSB  are un nou autocar
  • Comunicatul oficial al vicecampioanei României

Autocarul primit de vicecampionii României costă aproximativ 300.000 de euro şi are dotări de lux. Acesta a fost personalizat în culorile clubului. Are pe el atât stema aleasă de patron, cât şi crucea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un nou autocar. Anunţul făcut de echipa lui Gigi Becali

Autocar nou pentru roș-albaștri! Delegația FCSB a pornit vineri spre Mediaș, unde jucătorii lui Anton Petrea o vor întâlni sâmbătă pe Gaz Metan Mediaș, într-o partidă contând pentru etapa numărul 19.

Roș-albaștrii au făcut deplasarea la bordul unui autocar Setra S517 HDH personalizat în culorile clubului, pe care echipa noastră îl va folosi de acum încolo atât la meciurile de acasă, cât și la cele din deplasare, în baza unui parteneriat încheiat cu Tarsin.

Reclamă

Colaborarea dintre FCSB și compania de transport Tarsin este una mai veche, însă ea a căpătat un caracter permanent începând cu această lună„, se anunţă în comunicatul celor de la FCSB.

Constantin Budescu, Andrei Vlad şi Mihai au fost printre primii care au făcut poze în noul autocar. „Magicianul” roş-albaştrilor s-a amuzat copios.

Reclamă

Toni Petrea, anunţ despre Constantin Budescu

Budescu a fost rezervă în ultimele trei partide din campionat. Mai mult, a fost uitat pe bancă etapa trecută, în victoria obţinută in extremis cu UTA, scor 2-1. Petrea asigură că mijlocaşul de 32 de ani şi-a acceptat acest statut la echipă.

El este într-o stare foarte bună. (Reporter: Mai joacă?) Vom vedea. El se antrenează normal, e cu echipa, vom vedea! Orice jucător îşi doreşte să evolueze cât mai mult, nu cred că e vreun jucător din lot care să spună că nu vrea să joace. Nu e nicio problemă, înţelege situaţia, se pregăteşte. Când îi vine momentul să joace, joacă. Când intră pe teren trebuie să îşi facă treaba. Cât a jucat am fost mulţumit de randamentul lui. Dar aşa am considerat, la momentul actual, că atât putea să joace„, a declarat antrenorul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”