Închide meniul

Rusia a atacat Ucraina | Strigăt de revoltă, după ce un bloc a fost lovit de o rachetă rusească. Mesajul lui Alexandr Dolgopolov

Publicat: 26 februarie 2022, 11:53

Reclamă
Rusia a atacat Ucraina | Strigăt de revoltă, după ce un bloc a fost lovit de o rachetă rusească. Mesajul lui Alexandr Dolgopolov

Alexander Dolgopolov, mesaj tulburător pe rețelele de socializare

Profimedia

Fost număr 13 ATP, Dolgopolov și-a strigat disperarea printr-o postare pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rusia a afirmat că atacă doar armata ucraineană… Dar nu a spus nimic despre acest bloc în care locuiesc civili”, a fost mesajul postat de jucătorul de tenis din Ucraina, care a însoțit video-ul cu impactul devastator.

Sâmbătă dimineață, o rachetă rusească a lovit o clădire rezidențială din centrul Kievului, scrie observatornews.ro.

Lumea sportului cere oprirea războiului din Ucraina

Lumea sportului s-a unit și cere ca Rusia să înceteze bombardamentului asupra Ucrainei. Atât sportivi ucraineni, dar și ruși au cerut ca Rusia să înceteze războiul.

Reclamă

Jucătorul de tenis rus, Andrey Rublev, s-a arătat solidar cu Ucraina şi a scris pe camera de luat vederi de pe teren: „Fără război, vă rog”. Elina Svitolina, jucătoare de tenis din Ucraina, a postat un mesaj tulburător.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Inima mea sângerează…Încă o noapte nedormită și terifiantă pentru poporul ucrainean. VĂ ROG, AJUTAȚI-NE SĂ OPRIM RĂZBOIUL!„, a fost mesajul tulburător transmis de Svitolina.

Reclamă 4 / 0/3

Și marele Pele a făcut apel la pace. ”Anii trec, dar puține lucruri s-au schimbat din copilăria mea. Tragediile pe care le-am trăit ar fi trebuit să ne învețe necesitatea păcii mondiale. Mă bazez pe Dumnezeu, dar inima mea este plină de tristețe din cauza veștii unui alt război.

Aș dori să-mi exprim solidaritatea cu poporul ucrainean. Mă rog și îi cer lui Dumnezeu pace, pentru ca libertatea și iubirea să triumfe”, a scris Pele pe rețelele de socializare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și