Închide meniul
Video

Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj, vacanţă de poveste în Delta Dunării. Simona Radiş: „România e extraordinară!”

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2024, 20:21

Reclamă

Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj, vacanţă de poveste în Delta Dunării

Sabrina Voinea, alături de canotorii de aur în Deltă / Colaj AS.ro

Sabrina Voinea si campionii olimpici de la canotaj au parte de o vacanţă de poveste în Delta Dunării. Cu ciulini de baltă, zacuscă de peşte şi icre au fost omeniţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Radiş, Magdalena Rusu, soţii Lehaci, Marian Enache şi Andrei Cornea sunt o parte din canotorii de aur care se bucura, în weekend, de minunăţiile Deltei Dunarii.

Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au o vacanţă de poveste în Delta Dunării

Este prima dată când vin în Deltă şi mă bucur de fiecare experienţă de aici. Este un loc special, liniştitor, unic şi modul de trăi, acesta simplu, dar greu, mă atrage.

România este o ţară extraordinară„, a declarat Simona Radiş pentru Antena Sport.

Soţii Lehaci au fost de nedespărţit la plimbarea cu barca. Sportivii au vizitat şi Muzeul Ivan Patzaichin, de la Mila 23. Au admirat medaliile şi pagaia ruptă de la Munchen. Nu şi medalia oimpică de aur câştigată acolo de marele Patzaichin. Aceasta este, pentru moment, împrumutată la Banca Naţională a României.

Reclamă
Reclamă

Chiar am rămas cu privirea fixată pe cea de la Los Angeles şi cumva mă gândeam gândeam cât de frumos ar fi să ajungem şi noi să tragem pe aceeaşi pistă unde a concurat şi el„, a declarat Maria Lehaci.

Este o vorbă, cultura s-a născut la sat. Cred că şi sportul tot la sat s-a născut. Este incredibil ce a reuşit să realizeze, este incredibil că moştenirea sa este atât de bine păstrată„, a spus şi Florin Lehaci.

Prietenul boxer şi mama o însoţesc pe Sabrina Voinea în Delta. La muzeu, Sabrina l-a cunoscut pe pisoiul Ciocănel, vedeta locului.

Reclamă

Nu am mai fost niciodată în Deltă. O să mai vin pentru că mă linişteşte… te recreează„, a precizat Sabrina Voinea.

A fost fericire mare pe capul sportivilor când au dat de bunătăţile din cămara lipovenilor.

Sunt nişte chifteluţe din peşte foarte bune. Avem aici zacuscă pescărească, avem şi icre de ştiucă şi de crap, le ador.

Îmi place foarte mult ceapa roşie, este cumva şi dulce, are o explozie în gură. Este foarte apetisant totul„, a anunţat Roxana Anghel.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:37

LIVE VIDEOSporting – Casa Pia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Programul complet din Liga Portugal

22:30

LIVE TEXTOţelul – Universitatea Craiova 1-1! Juric, gol fabulos cu călcâiul în startul derby-ului. Baiaram a restabilit imediat egalitatea

22:18

„Îmi doresc să câștige CFR Cluj campionatul”. Mihai Stoica a auzit declaraţia jucătorului de la Poli Iaşi şi a răbufnit

21:53

„Greşelile sunt prea mari împotriva noastră!” Dan Petrescu a pus „tunurile” pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

21:46

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a făcut spectacol

21:33

VIDEOPanetolikos – AEK 1-0! Surpriză în Grecia! Prima înfrângere a sezonului pentru lider. Cum poate profita Răzvan Lucescu

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și