Închide meniul
Foto

Shakira și-a speriat apropiații! Decizia radicală luată de artistă, după drama cauzată de despărțirea de Gerard Pique

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2022, 10:35

Shakira și-a speriat apropiații! Decizia radicală luată de artistă, după drama cauzată de despărțirea de Gerard Pique

Shakira nu va cânta la Cupa Mondială din Qatar

Shakira nu va cânta la Cupa Mondială din Qatar / Instagram Shakira

Shakira și-a speriat apropiații, din cauza stării emoționale în care se află, anunță presa din Spania. Cotidianul Marca a confirmat că celebra artistă din Columbia nu va cânta la Cupa Mondială din Qatar, fiind în continuare afectată de problemele personale cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique în vară, iar de atunci cântăreața s-a aflat într-un „carusel” emoțional. Ulterior, columbianca a fost acuzată și pentru evaziune fiscală.

Shakira și-a speriat apropiații! Decizia radicală luată de artistă, după despărțirea de Gerard Pique

Anul 2022 a fost unul extrem de dificil pentru Shakira. Din cauza evenimentelor nefericite din viața personală, artista sud-americană a luat o decizie radicală.

Shakira a hotărât să nu meargă la Campionatul Mondial din această iarnă, unde ar fi trebuit să cânte alături de alte nume răsunătoare din industria muzicală internațională.

Turneul final din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022. Cu 4 zile înainte de startul Mondialului, Shakira a decis să nu participe. De amintit că, la Cupa Mondială din 2010, Shakira a făcut furori cu hit-ul „Waka waka”.

Reclamă

De altfel, tot la turneul din urmă cu 12 ani, artista l-a cunoscut pe Gerard Pique, alături de care are 2 copii: Sasha și Milan.

Shakira nu își revine, după despărțirea de Gerard Pique

Potrivit presei spaniole, apropiații Shakirei se tem pentru renumita artistă, care trece printr-o perioadă extrem de grea, din punct de vedere emoțional. Recent, columbianca a lansat o piesă tristă, despre despărțire, cu trimitere către Gerard Pique.

Shakira a ajuns la un consens cu fostul său partener, în urma căruia va pleca de la Barcelona și se va muta la Miami, alături de cei doi copii.

Reclamă 4 / 0/3

Shakira nu este singura artistă care a refuzat să cânte la Cupa Mondială din Qatar. La rândul lor, Rod Stewart și Dua Lipa au respins oferta organizatorilor din Qatar, pe motiv că nu au fost respectate drepturile omului în pregătirea turneului.

Gerard Pique, acord total cu Shakira după anunţul despărţirii

Gerard Pique a ajuns la un acord total cu Shakira. Cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite şi au anunţat că s-au despărţit. La cinci luni distanţă, au ajuns la o înţelegere în privinţa copiilor.

Anunţul a fost făcut de jurnaliştii de la Marca, după ce Pique a jucat ultimul său meci pe Camp Nou. Fundaşul a decis să se retragă la 35 de ani. Ajunsese să fie rezervă la Barcelona, echipă în tricoul căreia a câştigat 30 de trofee. A jucat în 615 meciuri și a marcat 53 de goluri.

Pique şi Shakira au de împărţit o avere de 700 de milioane de euro, dar principala problemă după decizia de a se despărţi o reprezenta modul în care urmau să stea cu copiii. Pique şi-a dorit ca Milan (9 ani) şi Sasha (7 ani) să rămână în Barcelona, în timp ce artista columbiană voia să îi ia cu ea în Miami. Acesta a fost motivul pentru care în ultimele luni spiritele s-au încins între ei.

Potrivit marca.com, Pique şi Shakira au ajuns într-un final la un acord total. Luni s-au văzut pentru a cincea oară după ce s-au despărţit oficial. Au parafat o înţelegere! Milan şi Sasha se vor muta cu mama lui în Statele Unite la începutul anului viitor, potrivit marca.com.

Cei doi copii îşi vor petrece Crăciunul la Barcelona, după care vor locui în Miami. Pique a primit dreptul de a îi vizita oricând îşi doreşte. La finalul întâlnirii decisive, avocaţii vedetelor au oferit şi o scurtă declaraţie: „S-a încheiat! S-a ajuns, de comun acord, la o concluzie„.

Shakira şi Pique au şi oferit presei şi o declaraţie comună.

Reclamă

Dorim să comunicăm că am semnat un acord care garantează bunăstarea copiilor noștri și că acesta va fi ratificat în instanță, ca parte a unei proceduri pur formale.

Apreciem interesul manifestat și sperăm că copiii își pot continua viața cu intimitatea necesară, într-un mediu sigur și calm„, au transmis aceştia.

Recomandări
  • Decizia radicală luată de Shakira, după drama cauzată de despărțirea de Gerard Pique

 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și