Închide meniul
Foto

Simona Halep a luat o decizie radicală! S-a mutat definitiv din România după ce şi-a vândut vila de lux din Snagov

Reclamă

Publicat: 5 decembrie 2023, 14:12

Simona Halep a luat o decizie radicală! S-a mutat definitiv din România după ce şi-a vândut vila de lux din Snagov

Simona Halep a luat o decizie radicală

Simona Halep s-a mutat definitiv din România / Instagram

Simona Halep a luat o decizie radicală şi s-a mutat definitiv din România. Sportiva în vârstă de 32 de ani şi-a vândut vila de lux din Snagov şi a ales să plece din ţara noastră. Fostul lider WTA trece prin clipe grele, după ce a primit o suspendare de 4 ani pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a primit lovitură după lovitură pe toate planurile. În urmă cu un an a divorţat de Toni Iuruc, după care a fost suspendată drastic de ITIA. Încearcă să îşi dovedească nevinovăţia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Simona Halep a luat o decizie radicală! S-a mutat definitiv din România

Potrivit orangesport.ro, „Simo” şi-a vândut deja vila situată pe malul lacului Snagov. Mastodontul are 9 camere, este aflat pe un domeniu de 10.000 de metri pătraţi, şi i-ar fi adus Simonei aproximativ 4.2 milioane de euro.

Sursa citată aterior anunţă că, din banii primiţi, Halep a cumpărat o proprietate în Dubai şi a decis să se mute definitiv acolo. Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon se antrenează deja de mai multe luni în Emiratele Arabe Unite.

Halep ar fi vrut să se rupă total de trecut şi a vândut vila în care a locuit alături de Toni Iuruc pe durata căsniciei de un an.

Reclamă

Simona Halep a câştigat, de-a lungul carierei sale din tenis, 40 de milioane de dolari. La această sumă colosală se mai adaugă şi venituri din sponsorizări primite de româncă.

Ion Ţiriac, discurs incredibil despre Simona Halep

Ion Ţiriac este sigur că Simona Halep nu are nicio vină şi că ar trebui să fie lăsată să revină pe teren. „Sunt invenţii!„, a fost semnalul de alarmă tras de omul de afaceri.

Nu-mi spuneți că un jucător de tenis, de 32 de ani, care este negativ vineri, este pozitiv luni cu 0,02 din nu știu ce produs, care ar putea să fie sau nu fie în asta și asta. Și așteaptă de un an și jumătate să vadă ce este. Invenții. Nu e vorba doar de partea pozitivă. Uitați-vă la sângele ei. Când? În iulie anul trecut. Scuzați-mă! Ce ai făcut timp de nouă luni, șase luni? Vii azi cu chestia aia. Deci, privește în urmă și spune, cine acoperă ce?

Reclamă 4 / 0/3

Halep a făcut o singură greșeală. În momentul în care cineva zice ceva, ea trebuia să spună, <nu vorbi cu mine, vorbește cu echipa mea, ei sunt responsabili și îmi dau ce să beau atunci când mă antrenez. De la 15 ani, până la 32, am făcut 1.555 de controale și tot așa.> Nu totul este alb sau negru. Sunt de acord cu tine. Dar pot să îți spun cu mâna pe Biblie că, din când în când, e nedrept și incorect și ilegal, ceea ce fac ei.

Acum Simona trebuie să meargă la TAS, este o regulă că la Jocurile Olimpice, în aceeași zi, a doua zi, trebuie să te evalueze. Și la ora 6 seara, trebuie să dea o hotărâre. Șase avocați, două institute, toți, Federația Internațională, pentru noi este complet corect, fără penalizare„, a declarat Ion Ţiriac pentru euronews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și