Închide meniul

Simona Halep îşi vinde casa! Suma uriaşă cerută pe mastodontul de pe malul lacului Snagov, pe terenul de 10.000 de metri pătraţi

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2023, 13:55

Reclamă
Simona Halep îşi vinde casa! Suma uriaşă cerută pe mastodontul de pe malul lacului Snagov, pe terenul de 10.000 de metri pătraţi

Simona Halep, susţinută de o legendă a tenisului în scandalul de dopaj

Simona Halep, în cadrul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Simona Halep îşi vinde casa. Simo a luat decizia radicală de a se despărţi de mastodontul de pe lacul Snagov, aflat pe un domeniu de 10.000 de metri pătraţi. Halep a luat hotărârea în timpul procesului în care speră să scape de suspendarea de patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De notat este că Simona Halep şi-a amenajat un teren de tenis la cele mai înalte standarde chiar în curte, asta după ce i s-a interzis accesul la Centrul Naţional de Tenis.

Simona Halep îşi vinde casa

Vila Simonei Halep este formată din nouă camere şi era recent evaluată la un milion de euro. Halep i-a fixat preţul şi, conform prosport.ro, cere 4.4 milioane de euro pentru vila de pe lacul Snagov.

Nu este prima proprietate pe care Simona o vinde în acest an. Ea a renunţat la locuinţa pe care o avea în unul dintre cele mai scumpe cartiere din Bucureşti.

Simona Halep şi-a vândut casa din Primăverii

Simona Halep a găsit rapid cumpărător pentru locuinţa situată pe strada Herăstrău şi care are un teren de 398 de metri pătraţi. Şi-a strâns deja lucrurile şi s-a mutat într-un bloc în care apartamentele se vând cu preţuri cuprinse între 840.000 de euro şi 4 milioane de euro.

Reclamă

Potrivit cancan.ro, Halep a vrut să se rupă total de trecut şi a vândut vila în care a locuit alături de Toni Iuruc pe durata căsniciei de un an. Fostul număr 1 WTA va primi 5 milioane de euro în schimbul casei, o sumă record pentru cartierul Primăverii.

Simona Halep, pe locul opt în topul câştigurilor din tenis

Simona Halep este pe locul opt în topul câştigurilor din tenis. Novak Djokovic conduce acest clasament, cu 167 de milioane de dolari câştigate doar din sportul alb. De asemenea, românca o surclasează pe Maria Sharapova sau Caroline Wozniacki.

Constănţeanca nu a mai evoluat de la US Open 2022, după ce a fost suspendată pentru dopaj. Procesul româncei a fost amânat de două ori, în acest an, iar fostul lider WTA este în aşteaptarea unei decizii în cazul său.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a câştigat, de-a lungul carierei sale din tenis, 40 de milioane de dolari. La această sumă colosală se mai adaugă şi venituri din sponsorizări primite de româncă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și