Închide meniul
VIDEO

Sofiane Kyine, implicat într-un teribil accident rutier! Coechipierul lui Valentin Cojocaru conducea cu peste 200 km/h. Momentul impactului, surprins pe camerele de supraveghere

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2023, 12:37

Sofiane Kyine, implicat într-un teribil accident rutier! Coechipierul lui Valentin Cojocaru conducea cu peste 200 km/h. Momentul impactului, surprins pe camerele de supraveghere

Sofiane Kyine, implicat într-un teribil accident rutier

Maşina a zburat şi a ajuns într-o sală de sport / Colaj Twitter

  • Sofiane Kyine, implicat într-un grav accident rutier
  • Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Sofiane Kyine a fost implicat într-un teribil accident rutier. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani, coechipier cu Valentin Cojocaru la OH Leuven, avea peste 200 km/h în momentul impactului. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul echipei OH Leuven, Sofian Kyine, a suferit un accident rutier grav joi seară. Acesta a scăpat cu viaţă, dar a fost la un pas de tragedie.

Reclamă

Sofiane Kyine, implicat într-un teribil accident rutier!

Kyine conducea cu o viteză de peste 200 de kilometri pe oră pe un drum pe care limita era de 90 km/h, în momentul în care a pierdut controlul volanului. Vehiculul s-a ciocnit violent de un sens giratoriu şi a aterizat apoi într-o sală de sport în care se antrenau copii. Niciunul dintre copii nu a fost rănit, anunţă news.ro.

Reclamă

Potrivit ledepeche.fr, Sofiane a suferit mai multe fracturi în urma accidentului care a avut loc în oraşul Flemalle, din provincia Liege. Fotbalistul marocan era la volanul lui Mercedes, care a zburat în momentul în care s-a lovit de un alt autoturism.

Sofiane Kyine a fost transportat de urgenţă la spital, cu mai multe fracturi, iar medicii anunţă că viaţa lui nu este pusă în pericol.

Să vorbim despre un miracol este prea puţin!„, au anunţat martorii accidentului.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Cojocaru a ajuns în 2022 la Oud-Heverlee Leuven

Valentin Cojocaru fost prezentat oficial, în Belgia, în vara anului trecut. Fostul portar de la FCSB a semnat cu formaţia din Belgia, Oud-Heverlee Leuven.

Valentin Cojocaru a făcut parte din lotul celor de la Feyenoord, echipă ce a ajuns până în finala Conference League. Olandezii nu l-au păstrat, iar portarul român a semnat cu belgienii. Cu Valentin Cojocaru în lot, Feyenoord a pierdut finala Conference League în faţa celor de la Roma.

Odată cu venirea lui Valentin Cojocaru, acum avem trei portari dezvoltați complet. Valentin este un portar mare și încrezător, care are experiența necesară. Acum va concura cu Nordin Jackers și Oregan Ravet”, a declarat atunci antrenor său, Marc Brys, pentru site-ul oficial al clubului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier
Fotbal extern • 24 nov., 9:37
Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier! Care este starea atacantului italian
Mihai Stoica, reacţie nervoasă după ce FCSB nu a primit penalty
Liga 1 • 23 oct., 18:23
„Am o mare rugăminte la Vassaras” Mihai Stoica, reacţie nervoasă după ce FCSB nu a primit penalty: „I-a spart ceasul!”
Tragedie la un raliu din Câmpulung Muscel! Un spectator implicat într-un accident teribil a murit!
Moto • 21 oct., 17:45
FOTO
Tragedie la un raliu din Câmpulung Muscel! Un spectator implicat într-un accident teribil a murit!
Edi Iordănescu nu a mai rezistat şi i-a răspuns lui Valentin Cojocaru!
Echipa naţională • 13 oct., 15:53
Edi Iordănescu nu a mai rezistat şi i-a răspuns lui Valentin Cojocaru! Ce i-a transmis portarului care a lansat acuzaţii dure
Mihai Stoica și Basarab Panduru l-au făcut praf pe Valentin Cojocaru
Echipa naţională • 12 oct., 22:26
Mihai Stoica și Basarab Panduru l-au făcut praf pe Valentin Cojocaru! Ce au spus despre derapajul portarului de la Pogon Szczecin