Închide meniul
Foto

Sora lui Alexandru Mitriţă a reacţionat după ce fratele său a a devenit „eroul” şi „geniul” Olteniei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2024, 10:36

Reclamă
Sora lui Alexandru Mitriţă a reacţionat după ce fratele său a a devenit „eroul” şi „geniul” Olteniei

Sora lui Alexandru Mitriţă a reacţionat după ce fratele său a a devenit "eroul" şi "geniul" Olteniei

Colaj Instagram

Sora lui Alexandru Mitriţă a reacţionat după ce fratele său a a devenit eroul şi geniul Olteniei. Alexandru Mitriţă a fost decisiv în victoria obţinut de Universitatea Craiova în derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a întors de unul singur soarta derby-ului cu Rapid. I-a dat o pasă de geniu lui Baiaram, pentru ca mai apoi să marcheze din penalty golul victoriei.

Sora lui Alexandru Mitriţă a reacţionat după ce fratele său a a devenit „eroul” şi „geniul” Olteniei

Andreea Mitriţă, care este de o frumuseţe uimitoare, a avut o racţie scurtă pe reţelele de socializare. Aceasta a pus la Insta Story o imagine cu fratele său după ce a marcat din penalty. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU SORA LUI ALEXANDRU MITRIŢĂ)

Alex Mitriţă, explicaţii după ce le-a strigat „vă omor” coechipierilor în meciul cu Rapid

Alex Mitriţă a venit cu explicaţii după ce le-a strigat „vă omor” coechipierilor în meciul cu Rapid. Universitatea Craiova a reuşit să întoarcă scorul şi să obţină cele trei puncte, în ciuda faptului că echipa lui Ivaylo Petev a rămas în 10 oameni, la doar trei minute după ce giuleştenii deschiseseră scorul.

Reclamă

Cu un om mai puţin, Baiaram şi Mitriţă au marcat golurile care au adus cele trei puncte Universităţii Craiova. În acest moment, oltenii se află pe locul 2, la patru puncte în spatele liderului FCSB, care joacă duminică pe terenul celor de la Farul Constanţa

„Suntem foarte fericiţi, chiar dacă primele 35-40 de minute am suferit. Am luat acel roşu care ne-a trezit. (n.r. despre pasa de la primul gol) Asta este calitatea mea, am văzut spaţiul, l-am văzut pe Baiaram că pleacă şi era singura soluţie.

(n.r. ce le-a spus coechipierilor) Le-am spus că dacă pierdem, o să îi omor. Aşa am simţit atunci, să îi încurajez. Eram sigur că o să câştigăm.

Reclamă 4 / 0/3

Poate de asta aveam nevoie, să fim mai răi. Trebuia să alergăm mai mult, să ne batem mai mult şi asta am făcut, ne-am bătutu până la capăt.

(n.r. lupta la titlu) Acesta a fost gândul de când am venit la Craiova. Am legat două victorii, ne aşteaptă un meci greu în Cupă, după care mergem la Bucureşti ca să luăm cele 3 puncte.

(n.r. ce a discutat cu Edi Iordănescu) A fost o discuţie privată cu dânsul, mi-a zis să continui pe aceeaşi linie, răspunsul îl dau în teren şi am arătat că sunt într-o formă bună. Vreau să lămuresc acest lucru. Da, vreau la EURO. Pentru asta muncesc în fiecare zi. (n.r. meciul cu FCSB) Dacă vom câştiga acel meci, şi am mare încredere că o vom face, vom avea şanse mari la campionat”, a declarat Alex Mitriţă, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și