Închide meniul

Suma uluitoare plătită de Dumitru Dragomir pentru un loc de veci în Cimitirul Bellu: „Am dat pe el cât pe un apartament!”

Publicat: 28 octombrie 2023, 10:59

Reclamă
Suma uluitoare plătită de Dumitru Dragomir pentru un loc de veci în Cimitirul Bellu: „Am dat pe el cât pe un apartament!

Suma uluitoare plătită de Dumitru Dragomir pentru un loc de veci în Cimitirul Bellu

Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu / Antena Sport

S-a aflat care este suma uluitoare plătită de Dumitru Dragomir pentru un loc de veci în Cimitirul Bellu. Chiar fostul preşedinte al LPF a făcut anunţul. Acesta nu s-a uitat la bani pentru o criptă în cimitirul din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir s-a apucat de afaceri imobiliare după ieşirea din fotbal. A cumpărat terenuri chiar de la prietenul său, Gigi Becali. „Mitică” a adunat o avere uriaşă şi a făcut o achiziţie total surprinzătoare.

Suma uluitoare plătită de Dumitru Dragomir pentru un loc de veci în Cimitirul Bellu

Fostul şef al fotbalului românesc a achitat aproximativ 90.000 de euro pentru o criptă situată lângă cea cumpărată de Viorel Păunescu. În schimb, un antrenor român a ajuns, în urma unei licitaţii, să plătească de patru ori mai mult.

Mi-am luat măsuri din toate punctele de vedere pentru că sunt în vârstă acum. Mi-am luat criptă lângă Viorel Păunescu, să fiu la Bellu lângă el. (Ţi-ai cumpărat loc de veci?) Da, cum să nu? Am dat pe el cât pe un apartament. Am dat vreo 80.000-90.000 de euro.

Un fost fotbalist, care este antrenor acum în țările arabe, a concurat și s-a dus cu licitația până la 350.000 de dolari. S-a dus până la 350.000 în licitație.

Reclamă

Sunt și de 500.000 de euro. Tu ai văzut ce e acolo? Sunt monumente, știu că nu te ajută, dar este bine să te asiguri ca să nu mai umble copiii să-ți facă loc de veci„, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Şi cel mai bogat român, Ion Ţiriac, şi-a cumpărat loc de veci în Cimitirul Bellu. Fostul jucător de tenis a achiziţionat o parcelă şi a plătit o sumă similară cu cea achitată de Dumitru Dragomir, 80.000 de euro. Totuşi, Ţiriac a ajuns să scoată din buzunar o sumă fabuloasă la final, din moment ce ar fi intrat în posesia a 18 cripte. A vrut să se asigure că şi urmaşii lui vor fi înmormântaţi acolo.

În cimitirul Bellu sunt îngropaţi, printre alţii, Mihai Eminescu, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu, Ion Luca Caragiale, Toma Caragiu, Radu Beligan, Gheorghe Dinică, Ilinca Tomoroveanu, Ion Dolănescu, Valeriu Sterian şi multe alte personalităţi.

Reclamă 4 / 0/3

O să vedeți care este valoarea exactă a averii mele atunci când o să îmi numărați banii și o să fiu cel mai bogat om din cimitir. Atunci o să vedeți. Când am vândut tot sau când s-a terminat. Sau s-ar putea să fac altceva. Să las unei fundații tot!”, declara Ion Ţiriac în urmă cu mai mult timp.

Ion Țiriac a decis cine îi va moșteni averea uriașă

Țiriac are o avere estimată la 2 miliarde de dolari. A fost căsătorit o singură dată, cu fosta handbalistă Erika Braedt (între 1963 și 1965). Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale” și că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă„, a declarat Ion Țiriac, potrivit italienilor de la outsidernews.it.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și