Închide meniul
EXCLUSIV

„Sunt mândră!” Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril. Floyd Mayweather, aşteptat la Bucureşti!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2024, 20:22

„Sunt mândră! Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril. Floyd Mayweather, aşteptat la Bucureşti!

Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril / Colaj AS.ro/Instagram

Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril şi îşi doreşte ca Floyd Mayweather să vină în România. Agentul de jucători a făcut anunţul momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O gală cum nu s-a mai văzut… la Bucureşti! Asta pregăteşte Anamaria Prodan pentru iubitul din box, Ronald Gavril. Şi vrea sa aducă numai nume grele, în frunte cu Floyd Mayweather.

Anamaria Prodan îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril

Anamaria Prodan şi boxerul din gaşca lui Mayweather, Ronald Gavril, sunt împreună de mai multă vreme. Dar s-au arătat lumii abia de Sărbători.

Multă vreme am ţinut-o pentru mine şi doar pentru noi şi pentru familia mea… a venit momentul când da, suntem împreună.

Îmi vine ca o manuşă relaţia asta şi sunt fericită că, în sfârşit, am alături de mine pe cineva de nivelul meu. Un campion intercontinental, mondial, european, naţional. Un bărbat destonic, un bărbat mândru„, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

La AntenaStars, de sâmbătă, revine reality show-ul „Prodanca. Punct şi de la capăt”. Premiera are loc la ora 20:00. Iar Anamaria Prodan arată noua ei poveste de iubire.

Suntem o familie, ne bucurăm împreună, muncim împreună şi da… o să vedeţi absolut totul„, a mai spus agentul de jucători.

Ea îi promite o gală de neuitat iubitului Ronald Gavril, care boxează la Las Vegas.

Reclamă 4 / 0/3

Vrem să facem în România o gală despre care să se vorbească peste ani„, a precizat Anamaria Prodan.

Floyd Mayweather va fi unul dintre invitaţi.

Aş vrea să vină şi este posibil, pentru că ei sunt într-o relaţie extraordinară şi sunt aşa de mândră de el… este singurul ‘white boy’ dintre toţi boxerii de culoare ai lui Floyd„, a precizat vedeta de 51 de ani.

Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril şi-au petrecut noaptea dintre ani împreună, în America. Cei doi au postat o serie de fotografii pe conturile de socializare. Impresara l-a prezentat pe noul ei iubit chiar şi fiului ei, Bebeto.

Ronald Gavril nu s-a mai ascuns şi a oferit prima reacţie despre relaţia cu Anamaria Prodan. Acesta a declarat că a revenit în ţară, după mai mulţi ani petrecuţi în America.

Pugilistul de 37 de ani a dezvăluit că se completează perfect cu Anamaria Prodan, şi de asemenea, a mărturisit că relaţia lor se consolidează pe zi ce trece.

Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea.

Reclamă

Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.

Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a declarat Ronald Gavril, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și