Închide meniul
Foto

Surpriza superbă pe care i-a făcut-o Victor Cornea iubitei sale, Andreea Bălan, de Ziua Îndrăgostiţilor!

Publicat: 15 februarie 2024, 16:42

Reclamă
Surpriza superbă pe care i-a făcut-o Victor Cornea iubitei sale, Andreea Bălan, de Ziua Îndrăgostiţilor!

Acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit o replică dură

Andreea Bălan şi Victor Cornea împreună / Instagram

Victor Cornea nu a putut fi alături de iubita lui, Andreea Bălan, de Ziua Îndrăgostiţilor, dar i-a făcut un cadou minunat. Iată surpriza superbă pe care i-a făcut-o Victor Cornea iubitei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan s-a trezit cu un buchet mare de trandafiri roşii la uşă. Alături de buchetul de trandafiri, Victor Cornea i-a lăsat şi un mesaj, pe care era scris „Te iubesc”.

Surpriza superbă pe care i-a făcut-o Victor Cornea iubitei sale, Andreea Bălan, de Ziua Îndrăgostiţilor!

Andreea Bălan a reacţionat cu o frumoasă declaraţie de dragoste pentru iubitul ei, Victor Cornea.

Trebuie să ai întotdeauna speranță și să crezi în magie, dragoste adevărată și fericire, indiferent de dezamăgiri. Universul îți oferă ceea ce ești, așa că fii IUBIRE. Inima mea este alături de tine, Victor Cornea”, a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă 4

„Ne-am întâlnit şi pare ireal” Andreea Bălan, declaraţie superbă pentru iubitul ei, care a reuşit o performanţă de senzaţie!

Andreea Bălan i-a făcut, recent, o declaraţie superbă iubitului ei, Victor Cornea, în ultimul ei videoclip, „Superîndrăgostiţi”. Victor Cornea joacă şi el în clipul piesei care se va transforma cu siguranţă într-un hit.

Victor Cornea trece printr-o perioadă formidabilă din punct de vedere profesional. El şi partenerul său de dublu, Philipp Oswald, s-au calificat, miercuri, în sferturile probei de dublu din cadrul turneului „ATP 250” de la Cordoba (Argentina). Cuplul româno-austriac a învins dublul argentinian Guido Andreozzi / Guillermo Duran cu 7-6(5), 7-5.

Noi rătăceam prin lume…

Reclamă

Şi nici nu bănuiam că existăm

Am tot lăsat mereu pe-alte dăţi

Că o aveam… dar de fapt n-o aveam, cui s-o dăm

Şi nu credeam poveştile de dragoste

Ne-am întâlnit şi pare ireal

Deodată s-au aliniat planetele

Ceva între noi este supranatural”, sunt câteva dintre versurile piesei „Superîndrăgostiţi”, care a avut premiera pe YouTube.

„Uneori sunt soţie!” Cum a ajuns Andreea Bălan să poarte numele de familie al iubitului ei! Artista a lămurit totul

Andreea Bălan a dezvăluit cum a ajuns să poarte numele de familie al iubitului ei. Artista îl însoţeşte la turnee pe Victor Cornea, şi a postat mai multe fotografii cu legitimaţia ei, unde alături de numele ei, apare şi cel al partenerului de viaţă.

Andreea Bălan a lămurit această dilemă, după ce mulţi s-au întrebat dacă s-a căsătorit în secret cu Victor Cornea.

Artista de 39 de ani a mărturisit că numele iubitului ei apare pe legitimaţia ei, pentru ca ea să aibă acces pe terenurile de tenis, alături de el.

Andreea Bălan a dezvăluit că îndeplineşte mai multe roluri, fictiv, pe legitimaţia sa, pentru a putea fi alături de Victor Cornea.

„De data asta sunt antrenor, altă dată sunt soţie”

„Acesta este badge-ul (n.r. legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri.

Eu sunt coach (n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel.

Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate”, a declarat Andreea Bălan.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:45

Didier Deschamps a „luat foc” înainte de Spania – Franța! Mesaj dur pentru contestatari: „Uitați-vă la altceva!”

20:32

Emilia Stroe, dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec: „A avut semipareză, iar Gigi Becali zicea că se alintă”

20:19

Elina Svitolina a plâns după ce s-a calificat în sferturi la Wimbledon: „O zi foarte grea”

20:04

„Afirmații mincinoase!” Mama lui Denis Alibec l-a făcut praf pe Giovanni Becali! Declația de la care a pornit „războiul”

19:39

Rapid a făcut anunțul despre Rareș Pop, înainte ca jucătorul de 19 ani să debuteze la echipa lui Dan Șucu

19:33

Valentin Mihăilă, inclus în Top 5 cei mai rapizi jucători de la EURO 2024! Pe ce poziţie se află internaţionalul român

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și