Închide meniul
Foto

„Ne-am întâlnit şi pare ireal” Andreea Bălan, declaraţie superbă pentru iubitul ei, care a reuşit o performanţă de senzaţie!

Publicat: 8 februarie 2024, 14:33

Reclamă
„Ne-am întâlnit şi pare ireal” Andreea Bălan, declaraţie superbă pentru iubitul ei, care a reuşit o performanţă de senzaţie!

Andreea Bălan, declaraţie superbă pentru iubitul ei

Andreea Bălan şi Victor Cornea / Instagram

Andreea Bălan a făcut o declaraţie superbă pentru iubitul ei, Victor Cornea, în ultimul ei videoclip, „Superîndrăgostiţi”. Victor Cornea joacă şi el în clipul piesei care se va transforma cu siguranţă într-un hit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Cornea trece printr-o perioadă formidabilă din punct de vedere profesional. El şi partenerul său de dublu, Philipp Oswald, s-au calificat, miercuri, în sferturile probei de dublu din cadrul turneului „ATP 250” de la Cordoba (Argentina). Cuplul româno-austriac a învins dublul argentinian Guido Andreozzi / Guillermo Duran cu 7-6(5), 7-5.

„Ne-am întâlnit şi pare ireal” Andreea Bălan, declaraţie superbă pentru iubitul ei

Noi rătăceam prin lume…

Şi nici nu bănuiam că existăm

Am tot lăsat mereu pe-alte dăţi

Reclamă

Că o aveam… dar de fapt n-o aveam, cui s-o dăm

Şi nu credeam poveştile de dragoste

Ne-am întâlnit şi pare ireal

Reclamă 4 / 0/3

Deodată s-au aliniat planetele

Ceva între noi este supranatural”, sunt câteva dintre versurile piesei „Superîndrăgostiţi”, care a avut ieri premiera pe YouTube.

„Uneori sunt soţie!” Cum a ajuns Andreea Bălan să poarte numele de familie al iubitului ei! Artista a lămurit totul

Andreea Bălan a dezvăluit cum a ajuns să poarte numele de familie al iubitului ei. Artista îl însoţeşte la turnee pe Victor Cornea, şi a postat mai multe fotografii cu legitimaţia ei, unde alături de numele ei, apare şi cel al partenerului de viaţă.

Andreea Bălan a lămurit această dilemă, după ce mulţi s-au întrebat dacă s-a căsătorit în secret cu Victor Cornea.

Artista de 39 de ani a mărturisit că numele iubitului ei apare pe legitimaţia ei, pentru ca ea să aibă acces pe terenurile de tenis, alături de el.

Andreea Bălan a dezvăluit că îndeplineşte mai multe roluri, fictiv, pe legitimaţia sa, pentru a putea fi alături de Victor Cornea.

„De data asta sunt antrenor, altă dată sunt soţie”

„Acesta este badge-ul (n.r. legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri.

Reclamă

Eu sunt coach (n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel.

Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate”, a declarat Andreea Bălan.

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan a fost că au mers împreună în Grecia. Victor Cornea a dus-o pe Andreea Bălan acasă la Stefanos Tsitsipas. Românul e prieten bun cu fraţii Tsitsipas, care au eliminat recent România din Cupa Davis

Victor Cornea se ştie bine cu fraţii Tsitsipas, grecii peste care românii au dat în Cupa Davis şi care au eliminat România din competiţie.

„Cu Petros chiar am jucat o perioadă lungă de timp. Am fost la ei acasă şi mă cunosc bine cu toată familia. Am făcut şi poze cu ei, ne înţelegem bine”, ne-a spus Victor Cornea.

Iubita Andreea Bălan a învăţat lovituri noi la Australian Open şi i-a făcut galerie lui Cornea şi în Grecia.

„Uşor, uşor se descurcă tot mai bine, înţelege tenisul şi asta mă bucură foarte mult”, a mai spus Victor Cornea pentru AntenaSport.

„Eu abia aştept să joc cu Stefanos Tsitsipas. Numărul 2 al lor nu este unul atât de periculos şi cred că noi pleăam cu prima şansă”, a spus Marius Copil.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și