Închide meniul

Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic, după decizia fantastică de la TAS!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 martie 2024, 9:05

Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic, după decizia fantastică de la TAS!

Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic

Nadia Comăneci o îmbrăţişează şi îi oferă trofeul la Madrid Simonei Halep, în 2016 / Hepta

Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic a venit în timpul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3 CNN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci şi Florin Piersic au avut mesaje superbe pentru fostul lider mondial, care a primit dreptul de a reveni în competiţii în urma deciziei TAS. Simona Halep a anunţat, de altfel, că va evolua în turneul de la Miami, acolo unde a primit un wild-card.

Abonaţii AntenaPLAY pot vedea aici interviul exclusiv cu Simona Halep, care a fost pe Antena 3 CNN!

Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic, după decizia fantastică de la TAS!

Dragă Simona, ai câștigat o luptă extraordinară. O luptă și un câștig istoric. Ești un om cu mare ambiție și determinare, pe teren, dar și în afara terenului. Te iubim! Te îmbrățișăm! Abia aștept să te revăd pe teren! Succes!”, i-a transmis Nadia Comăneci Simonei Halep în timpul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3 CNN.

Simona! Am aflat că te întorci pe terenul de tenis. Extraordinar! Pentru asta mă pregătesc intens pentru că vreau să te provoc la o partidă. Tu pe terenul de tenis, iar eu pe scenă. Și te previn! Am de gând să te bat! Pe umăr!”, i-a transmis şi marele actor Florin Piersic campioanei care se pregăteşte să revină pe teren.

Reclamă

Simona Halep a fost invitata lui Mihai Gâdea în emisiunea „Sinteza zilei” de ieri seară. Halep a recunoscut că nu obişnuieşte să dea interviuri.

O seară în care mi-am exprimat trăirile cu voce tare pentru prima dată. Şi sper că prin emoţia mea am putut să transmit mulţumirile mele tuturor celor care m-au susţinut în această perioadă dificilă emoţional. Mulţumesc, Mihai, că ai făcut acest lucru mai uşor”, a transmis Simona Halep pe Instagram după emisiunea „Sinteza Zilei” la care a participat, alături de moderatorul Mihai Gâdea.

Simona Halep i-a răspuns Serenei Williams, după mesajul controversat al americancei

Simona Halep i-a răspuns Serenei Williams, după mesajul controversat al americancei de pe reţelele sociale. După ce Simona Halep a fost suspendată, Serena Williams a făcut trimitere la titlul de la Wimbledon, cucerit de româncă în 2019 chiar în finală cu Serena Williams.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am absolut nimic să îi transmit, dar pot să comentez ce cred despre postarea ei.

A fost o frustrare personală, conta enorm pentru ea să facă acel record (n.r.: de titluri la Wimbledon). Nu judec pe nimeni, dar consider că a fost prea mare să facă acea postare”, a declarat Simona Halep la Antena 3 CNN.

În finala din 2019 de la Wimbledon, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2 pe Serena Williams.

„8 e un număr mai bun”, postase Serena Williams pe contul ei de X (fostul Twitter), după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

„A fost cel mai mare şoc din viaţa mea”

Simona Halep a vorbit despre proba de sânge care a ieşit pozitivă. Fostul lider mondial susţine că proba respectivă nu a fost ţinută la temperatura potrivită. Totodată, Halep a susţinut că proba respectivă provenea din România.

Acum să povestesc cum am descoperit de unde vine treaba cu sângele. La Lausanne erau foarte multe ecrane în mijloc, direct în fața mea. Fratele meu era la două scaune de mine, avocații lângă mine. Apare documentul, iar fratele îmi spune că scrie în românește. Atunci am văzut steagul României și București. Nu înțelegeam cum e posibil ca eu să fiu suspendată 4 ani de zile din cauza unui document venit din România. Și acum am emoții. A fost cel mai mare șoc din viața mea, că proba din București a fost făcută nerespectând regulamentul. Sângele meu a stat două ore și ceva la o temperatură greșită.

Proba de sânge a venit oricum în valori normale. Tribunalul a fost surprins, mai ales că eram în același oraș, la câteva minute de laborator. Nu se poate întâmpla așa ceva la un nivel atât de înalt. Am fost dezamăgită și sunt foarte dezamăgită. Revenind la capitolul trădare, putem spune asta! De asta mă simțeam trădată. Nu cer să fiu favorizată niciodată, dar țin foarte mult să se respecte niște reguli. Să fiu testată așa cum trebuie. A fost dezamăgitor că nu s-a respectat acest lucru. Acolo, la sânge, cred că a fost ceva ciudat. Da, o spun!”, a declarat Simona Halep la Antena 3 CNN.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și