Închide meniul

Tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Care este starea actuală de sănătate

Publicat: 15 august 2024, 0:19

Reclamă
Tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Care este starea actuală de sănătate

Image: 890466022, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no

Tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat într-o parcare din oraşul Mataro. Mounir Nasraoui a fost transferat în stare gravă la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente dramatice pentru tatăl lui Lamine Yamal. Acesta a fost înjunghiat într-o parcare. Teribilul incident a avut loc miercuri seara, într-o parcare.

Tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital

Conform presei din Spania, Mounir Nasraoui, în vârstă de 32 de ani, a fost înjunghiat într-o luptă. Deşi s-a spus că este în stare gravă, presa din Spania susţine că bărbatul este în afara oricărui pericol.

Mai mult, ziarul spaniol Relevo susține că Mounir Nasraoui a părăsit deja spitalul și se tratează acasă.  Tatăl lui Lamine Yamal locuiește în Mataro, cartierul Rocafonda. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a se stabili de la ce a pornit conflictul violent.

„Știam că va fi o vedetă!” Tatăl lui Lamine Yamal a lăsat modestia deoparte

„Ştiam despre fiul meu de când s-a născut că va fi o vedetă. Cine este tată ştie asta şi orice tată îşi doreşte ca fiul său să fie cel mai bun”, a spus acesta într-o declaraţie acordată presei catalane.

Reclamă
Reclamă 4

Tatăl internaţionalului spaniol a asigurat că pentru el, fiul său este „cel mai bun fotbalist din toate timpurile”. „Nu numai în fotbal, ci şi în dragoste, şi ca persoană. Este un copil şi are o binecuvântare de la Dumnezeu, care este foarte importantă şi trebuie pusă în valoare”, a comentat Nasraoui.

Tatăl lui Lamine Yamal a lăudat Rocafonda, cartierul în care locuieşte şi pe care fiul său l-a popularizat. „Acest cartier este cel mai bun din lume şi din Spania, pentru că toţi suntem egali şi ne iubim. Ole Rocafonda 304, o referinţă pentru toată lumea”, a punctat Mounir Nasraoui.

Reclamă

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 15 aug.

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00 15 aug.

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului

23:31

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 5 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și