Închide meniul
Foto

„Te-au deranjat avansurile primite?” Irina Deleanu a avut un răspuns genial: „Cine vrea să vadă dincolo de ‘carcasă’, vede!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 14:34

Reclamă
„Te-au deranjat avansurile primite?” Irina Deleanu a avut un răspuns genial: „Cine vrea să vadă dincolo de ‘carcasă’, vede!”

Irina Deleanu este preşedintele Federaţiei Române de gimanstică ritmică

Colaj Instagram

Irina Deleanu a avut un răspuns genial când a fost întrebată de avansurile primite de-a lungul timpului. Irina Deleanu a spus că au fost momente când a fost deranjată de avansurile primite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică este una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc. Irina Deleanu, în vârstă de 47 de ani, a spus ce a deranjat-o în momentul în care a primit avansuri din partea bărbaţilor. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU IRINA DELEANU ÎN GALERIA FOTO)

Irina Deleanu a avut un răspuns genial

„La început mă deranja că se punea mai mult accent pe aspectul fizic. Nu știam cât din ceea ce sunt eu real, în interior, se vede la suprafață. Mi-am dat seama cu timpul că cine vrea să vadă dincolo de «carcasa» Irina Deleanu vede.

Până la urmă, oamenii iau dintr-o interacțiune cu o persoană ceea ce au ei nevoie. Dacă cineva are nevoie doar de aspectul meu fizic, doar aia o să vadă în mine. Dacă vede că dincolo de aspectul fizic mai e și altceva, bravo lui! Când primesc complimente de genul acesta, la rândul meu fac un compliment și spun: îți mulțumesc că ai văzut acest lucru în mine!
N-am simțit-o pentru că activez într-un domeniu care este eminamente feminin. Suntem toate femei în gimnastica ritmică. Nu prea sunt bărbați decât poate în administrație, în conducere. N-am simțit o presiune.

Cel mai tare m-a deranjat când, într-adevăr, poate unii vedeau doar «carcasa»… Poate mai aveam ceva de spus și nu mi se dădea ocazia să spun. Să se vadă că dincolo de carcasă mai e și altceva. Nu aș vrea să fiu ipocrită. De ce să nu recunoaștem că uneori, când ești o femeie atractivă, obții și multe lucruri frumoase? Și poate mai ușor uneori. Trebuie să recunoaștem lucrul ăsta”, a spus Irina Deleanu pentru gsp.ro.

Reclamă

Dieta minune care o face Irina Deleanu să arate impecabil la 47 de ani

Dieta minune care o face Irina Deleanu să arate impecabil la 47 de ani. Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică este una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc.

Irina Deleanu a dezvăluit că este extrem de atentă la ce mânâncă şi că face foarte mult sport pentru a fi în formă. Totodată, Irina Deleanu a recunoscut că nu a ţinut diete stricte niciodată, deşi a avut probleme cu greutatea.

Sunt foarte atentă la ce mănânc și am un program riguros, pe minute pe secunde. Și bineînțeles că fiecare zi începe cu sport, pentru că îmi dă o stare de bine și mă și menține în formă. Așa, fizic, pot să duc tot ce am de dus. Mi-am dat seama că pentru aspectul fizic e nevoie și de exerciții fizice la sală și atunci combin mișcarea în aer liber cu jogging-ul, cu exerciții pentru abdomen, pentru fesieri, pentru coapse.

Reclamă 4 / 0/3

Mănânc foarte multă proteină, carne de vită, broccoli, spanac, sparanghel și chiar a ajuns să îmi placă. Am descoperit niște eclere, care au două păcate: pe lângă caloriile pe care le au, sunt și cu cafea și dacă, Doamne ferește, le mănânci seara nu mai dormi!! Nu am urmat niciodată diete drastice și am avut probleme cu greutatea după ce am născut, dar mi-am revenit. După 40 de ani, femeile trebuie să aibă grijă de ele pentru că metabolismul lucrează mult mai greu„, a spus Irina Deleanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și