Închide meniul
Foto

Trupul legendarului Ivan Patzaichin, la stadionul Dinamo! Imagini emoţionante de la statuia Amiralului. Lacrimi şi durere pentru legenda de pe ape

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 septembrie 2021, 13:18

Reclamă

România plânge de duminică. Şi-a pierdut unul dintre cei mai mari sportivi din istorie. Legendarul Ivan Patzaichin a plecat în lumea celor drepţi. Astăzi, trupul legendarului sportiv a fost adus la stadionul Dinamo, acolo unde acesta avea şi statuia. Au fost imagini emoţionante pe arena din Ştefan cel mare, acolo unde legenda de pe ape a ajuns pentru ultima dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii dinamovişti s-au mobilizat şi au agăţat în faţa stadionului numeroase bannere în memoria fostului canoist.

Ivan Patzaichin va fi înmormântat cu onoruri militare

Ivan Patzaichin va fi înmormântat cu onoruri militare, marţi, la Cimitirul Bellu din Bucureşti. Funeraliile vor începe la ora 13:00.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep, mesaj sfâşietor după decesul lui Ivan Patzaichin

Simona Halep a postat şi ea mai multe mesaje pe reţelele de socializare, după decesul Amiralului. „O legendă a sportului românesc! Drum lin, Ivan Patzaichin!”, a scris Halep pe contul ei de Instagram.

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a avut un mesaj emoţinant şi pe facebook după decesul lui Ivan Patzaichin. „Un idol pentru toate generatiile, nu numai pentru rezultatele sale sportive, ci și pentru felul său de a trăi și de a împărtăși bunătate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a postat Halep pe Facebook.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și