Închide meniul

Un deputat acuză, după ce Marcel Ciolacu i-a deschis porţile lui Gigi Becali în Ghencea: „Proiect cu dedicaţie! A preferat să îl pună mişeleşte acolo!”

Reclamă

Publicat: 21 decembrie 2022, 17:51

Un deputat acuză, după ce Marcel Ciolacu i-a deschis porţile lui Gigi Becali în Ghencea: „Proiect cu dedicaţie! A preferat să îl pună mişeleşte acolo!

Gigi Becali, declarație sinceră despre averea pe care o are

Gigi Becali este patronul de la FCSB / Hepta

Un deputat acuză, după ce Marcel Ciolacu i-a deschis porţile lui Gigi Becali în Ghencea. Brian Cristian a avut o reacţie dură, după anunţul lui Marcel Ciolacu cu privire la proiectul adoptat menit să faciliteze accesul la bazele sportive ale statului. Brian Cristian, deputat USR, este iniţiatorul proiectului privind închirierea bazelor sportive publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brian Cristian acuză că amendamentul adoptat la proiectul iniţiat de el a fost unul cu dedicaţie pentru Gigi Becali.

Un deputat acuză, după ce Marcel Ciolacu i-a deschis porţile lui Gigi Becali în Ghencea

Au venit cu un amendament care deschide o portiță. Se schimbă modalitatea prin care se închiriază stadionul Ghencea. Nu mi-au explicat de ce introduc amendamentul la proiectul meu.

Am văzut în presă declarațiile președintelui PSD, Marcel Ciolacu, am văzut că i-a promis lui Becali că îi dă dreptul să folosească stadionul și cam despre asta e vorba. Colegii de la PSD mi-au spus că asta a fost directiva, că trebuie să treacă proiectul în acea zi, în acea formă. 

A preferat să-l pună mișelește în proiectul altui partid. Am simțit că proiectul devine unul cu dedicație pentru domnul Becali. Noi am dorit să facem un proiect din care să eliminăm decizia politicului în sport. Ei au alipit un amendament prin care tocmai asta au făcut. La un proiect al USR au dat o treabă cu dedicație la inițiativa grupului PSD”, a afirmat Brian Cristian pentru Europa Liberă, citată de gsp.ro.

Reclamă

Marcel Ciolacu, veste uriașă pentru FCSB

Luni, pe lângă proiectul care prevede ca terenurile din curtea școlii să fie disponibile cetățenilor și în afara orelor de program ale elevilor, Marcel Ciolacu a anunţat că s-a adoptat un amendament care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat.

„Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor. Într-o țară în care oricum prea puțini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetățenilor noștri. 

Acesta este motivul pentru care am susținut proiectul prin care terenurile de sport din curtea școlii să poată fi folosite în afara orelor de program. Și acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc să intre în bazele sportive ale statului. 

Reclamă 4 / 0/3

Până acum, era practic imposibil din cauza birocrației ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă. Prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulți, să poată folosi mai ușor o bază sportivă modernă. 

Și da, mă bucur că această lege va pune punct și uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc. Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Gigi Becali, prima reacție după ce Marcel Ciolacu „a deschis” porțile FCSB-ului pe „Ghencea”

Gigi Becali a reacționat, în exclusivitate, pentru Antena Sport, după ce Marcel Ciolacu a adoptat un amendament prin care FCSB ar putea să joace pe stadionul „Ghencea”.

„Da… a zis omul, s-a ținut de cuvânt… Îi mulțumesc! Așa a zis. A zis: «Avem datoria să joace Steaua pe Ghencea». Bine, bă, tată. Văd că se ține de cuvânt.

Probabil că acum o să fie obligați să închirieze bazele”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și