Închide meniul

Veste uriașă pentru FCSB! Marcel Ciolacu a făcut anunțul așteptat de Gigi Becali: „Am depus astăzi un amendament!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 decembrie 2022, 18:06

Veste uriașă pentru FCSB! Marcel Ciolacu a făcut anunțul așteptat de Gigi Becali: Am depus astăzi un amendament!”

Marcel Ciolacu a anunţat revenirea celor de la FCSB în Ghencea

Gigi Becali, la biserică/hepta

Marcel Ciolacu, veste uriașă pentru FCSB! Președintele PSD și al Camerei Deputaților a adoptat un amendament menit să faciliteze accesul la bazele sportive ale statului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amendamentul adoptat, luni, de Marcel Ciolacu ar putea să o ajute pe FCSB să-și dispute partidele pe stadionul „Ghencea”.

Marcel Ciolacu, veste uriașă pentru FCSB

Luni, pe lângă proiectul care prevede ca terenurile din curtea școlii să fie disponibile cetățenilor și în afara orelor de program ale elevilor, Marcel Ciolacu a adoptat un amendament care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat.

„Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor. Într-o țară în care oricum prea puțini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetățenilor noștri. 

Acesta este motivul pentru care am susținut proiectul prin care terenurile de sport din curtea școlii să poată fi folosite în afara orelor de program. Și acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc să intre în bazele sportive ale statului. 

Reclamă

Până acum, era practic imposibil din cauza birocrației ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă. Prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulți, să poată folosi mai ușor o bază sportivă modernă. 

Și da, mă bucur că această lege va pune punct și uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc. Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB și CSA Steaua se „războiesc” pentru stadionul „Ghencea”

FCSB a depus mai multe cerereri de a juca pe noul stadionul „Steaua”, încă de la inaugurarea impunătoarei arene. Însă, până în acest moment, cei de la CSA Steaua au reușit să blocheze accesul formației patronate de Gigi Becali.

94.672.020 de euro a costat construirea noului stadion „Ghencea”.

Recomandări
  • Marcel Ciolacu, veste uriașă pentru FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și