Închide meniul

Un fost câştigător de Champions League, transformat în trădător de război: „Eşti din Ucraina, cum se poate? Cum poţi trăi cu tine?”. Motivul pentru care a fost făcut praf chiar de fostul său coleg

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2022, 8:58

Reclamă
Un fost câştigător de Champions League, transformat în trădător de război: „Eşti din Ucraina, cum se poate? Cum poţi trăi cu tine?. Motivul pentru care a fost făcut praf chiar de fostul său coleg

Anatoliy Tymoshchuk, făcut praf în ţara sa

Anatoliy Tymoshchuk, într-un antrenament la Zenit / Profimedia

Anatoliy Tymoshchuk, considerat unul dintre cei mai buni jucători din istoria Ucrainei, a decis să rămână în Rusia, deși Vladimir Putin a început războiul în țara sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Anatoliy Tymoshchuk, făcut praf în ţara sa pentru că a rămas în Rusia: „Cum vei trăi cu tine?”

Fostul mare mijlocaș ucrainean, în prezent antrenor secund la Zenit, a fost certat de fostul său coleg de la națională, Yevgen Levchenko.

„Tolya, cum se poate? Eşti din Ucraina. Cum poți să taci și să continui să muncești acolo? Am jucat împreună pentru aceeași echipă, am purtat cu mândrie acel tricou, am cântat imnul, am câștigat și am pierdut. Esti liniștit acum? Tolya, cum vei trăi cu tine?”, a fost mesajul lui Yevgen Levchenko, citat de eurosport.ro.

Anatoliy Tymoshchuk a câștigat UEFA Champions League în 2013

Anatoliy Tymoshchuk a avut o carieră răsunătoare. Fostul mijlocaș a evoluat la echipe precum Zenit, Șahtior Donețk și Bayern Munchen, reușind să câștige 21 de trofee.

De departe, cea mai importantă performanță a ucraineanului rămâne cucerirea trofeului UEFA Champions alături de Bayern Munchen, în 2013.

Reclamă

Tymoshchuk a adunat 144 de selecții pentru naționala Ucrainei, reușind să marcheze 4 goluri.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Război în Ucraina | Frații Klitschko, dezvăluiri terifiante de pe front

„Am omorât niște oameni, cred că azi-noapte am omorât 6. Nu ne interesează cât de puternică este armata rusă, suntem gata să luptăm. Şi suntem gata să murim pentru ţara în care ne-am născut şi pentru familiile noastre, pentru că aici este casa noastră. Este viitorul nostru, iar cineva vrea să vină în casele noastre și să ni-l fure”, a spus Vitali Klitschko, pentru Sky News.

„Facem un apel către toți partenerii internaționali să observe această tragedie care se întâmplă în prezent în Ucraina. Este un război fără sens care nu va avea câștigător sau învins. Vreau doar să vă spun că trebuie să rămânem uniți împotriva acestei agresiuni. Nu lăsați să se întâmple în continuare în Ucraina, nu lăsați să se întâmple în Europa și, eventual, în lume. Uniți suntem puternici!”, transmis și Vladimir Klitschko.

Reclamă 4 / 0/3

Război în Ucraina | Frații Klitschko, pe lista „neagră” a lui Vladimir Putin

Frații Vladimir şi Vitali Klitschko, care se luptă pentru apărarea Kievului, au aflat că au fost puşi pe „lista neagră” de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Ei şi alte 21 de personalităţi din Ucraina au toate motivele să se teamă pentru viaţa lor. 400 de mercenari ruşi ar fi deja pe urmele lor.

Pe listă mai este preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunţă marca.com, care citează jurnaliştii de la The Sun.

Cei 400 de mercenari ruşi ar fi fost trimişi la Kiev cu ordin clar de a-l asasina pe Zelenski, anunţă observatornews.ro. Aceşti soldaţi ar face parte din Grupul Wagner, o organizaţie paralimitară, în fapt o armată privată care acţionează la ordinele venite de la Kremlin, dar fără a fi recunoscută în mod oficial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și