Închide meniul

Un fotbalist de la Yeni Malatyaspor s-a aruncat de la balcon! Gest disperat în timpul cutremurelor din Turcia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2023, 21:29

Un fotbalist de la Yeni Malatyaspor s-a aruncat de la balcon! Gest disperat în timpul cutremurelor din Turcia

Un fotbalist de la Yeni Malatyaspor s-a aruncat de la balcon

Baris Basdas, la prezentarea la Yeni Malatyaspor / Hurriyet

Un fotbalist de la Yeni Malatyaspor s-a aruncat de la balcon în timpul cutremurelor din Turcia. Este vorba despre Baris Basdas, în vârstă de 33 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baris Basdas se numără printre victimele cutremurelor devastatoare din Turcia. Fotbalistul de 33 de ani se afla în casa sa de două etaje în momentul când cataclismul a lovit. În disperare, acesta s-a aruncat de la balcon, scrie hurriyet.com.

Un fotbalist de la Yeni Malatyaspor s-a aruncat de la balcon

Impresarul fotbalistului, Serdar Topçu, a declarat pentru Bild că Baris Basdas a suferit răni severe. Acesta a fost transportat la spital în stare gravă.

Baris Basdas evoluează la Yeni Malatyaspor din februarie 2022. De-a lungul carierei a trecut pe la mai multe formații din Turcia, printre care Samsunspor, Karagumruk ori Alanyaspor. A jucat și în Germania, la Hannover și, la nivel de juniori, la Koln și Aachen.

Basdas are 18 selecții la naționala sub 21 de ani a Turciei.

Reclamă

Turcia a fost afectată de două cutremure cu magnitudine de 7,8, respectiv 7,4, în dimineața zilei de luni. Mii de oameni au murit, iar alte zeci de mii se află sub ruinele provocate de seismul catastrofal.

Alin Toșca, gest superb după cutremurele care au devastat Turcia

Alexandru Maxim a dezvăluit că Alin Toșca a apelat la acest gest, imediat după ce a aflat de tragedia din Turcia. Toșca a evoluat pentru Gaziantep din iulie 2019, și până în această iarnă, când s-a transferat la Benevento.

Astfel, în perioada în care a evoluat în Turcia, fostul fundaș de la FCSB și-a achiziționat o casă, și deși acum locuiește în Italia, și-a pus la dispoziție locuința din Gaziantep pentru oamenii afectați de cutremur.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Maxim a dezvăluit că mai mulți jucători de la Gaziantep au recurs la același gest precum cel al lui Alin Toșca, deoarece în zona afectată puternic de cutremure, nici condițiile meteorologice nu sunt prielnice.

„Un minut jumătate, două minute cât a durat (n.r. – cutremurul) a fost dezastru şi oamenii speriaţi au ieşit pe stradă de dimineaţă. Sunt pe stradă.

Cu siguranţă, în următoarele zile vom face tot posibilul, toţi jucătorii, cei din cadrul clubului, să-i ajutăm pe toţi oamenii care sunt acolo.

Am colegi care au case şi au luat oameni la ei acasă. Au luat oameni în casele lor. Până şi Alin Toşca (n.r. – în Gaziantep)… Are casă acolo, chiar dacă s-a mutat în Italia. A oferit casa pentru toţi cei care au nevoie.

Colegi de-ai mei, familii, să aibă căldură. E şi frig, a nins foarte mult acolo. Toată lumea încearcă să-i ajute pe cei care au probleme, familiile lor, copiii, şi să-i ajutăm să treacă cât mai uşor prin perioada aceasta”, a declarat Alexandru Maxim, pentru orangesport.ro.

Gabi Torje, devastat după cutremurele din Turcia

Gabi Torje este devastat după cutremurele din Turcia. Fotbalistul român, legitimat la Genclerbirligi Ankara, a transmis un mesaj de susținere pentru familiile îndoliate.

Gabi Torje se afla în Ankara în momentul când cutremurele au lovit Turcia. Epicentrul a fost în Gaziantep. Cel mai mare cataclism a înregistrat 7,8 pe scara Richter.

Reclamă

„Este o tragedie foarte mare, toată lumea este afectată. Noi avem toate activitățile sportive suspendate. Ne rugăm pentru familiile care și-au pierdut persoane dragi, familiile care și-au pierdut tot ce au agonisit în această viață. Este greu. Sper ca toată lumea să ajute persoanele care au fost afectate. E clar că este un moment foarte dureros pentru tot ceea ce înconjoară Turcia”, a spus Gabi Torje, în exclusivitate pentru as.ro.

 

Recomandări
  • Un fotbalist de la Yeni Malatyaspor s-a aruncat de la balcon
  • Gest disperat în timpul cutremurelor din Turcia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și