Închide meniul
EXCLUSIV

Gabi Torje, devastat după cutremurele din Turcia: „Familiile și-au pierdut tot ce au agonisit în viață!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2023, 18:33

Gabi Torje, devastat după cutremurele din Turcia: „Familiile și-au pierdut tot ce au agonisit în viață!

Gabi Torje

Gabi Torje, într-un interviu pentru AntenaSport

Gabi Torje este devastat după cutremurele din Turcia. Fotbalistul român, legitimat la Genclerbirligi Ankara, a transmis un mesaj de susținere pentru familiile îndoliate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje se afla în Ankara în momentul când cutremurele au lovit Turcia. Epicentrul a fost în Gaziantep. Cel mai mare cataclism a înregistrat 7,8 pe scara Richter.

Gabi Torje, devastat după cutremurele din Turcia

Este o tragedie foarte mare, toată lumea este afectată. Noi avem toate activitățile sportive suspendate. Ne rugăm pentru familiile care și-au pierdut persoane dragi, familiile care și-au pierdut tot ce au agonisit în această viață. Este greu. Sper ca toată lumea să ajute persoanele care au fost afectate. E clar că este un moment foarte dureros pentru tot ceea ce înconjoară Turcia”, a spus Gabi Torje, în exclusivitate pentru as.ro.

Peste 1.900 de persoane au decedat în Turcia și Siria, în urma dezastrului de pe 6 februarie. Primul seism, de magnitudine 7.8, s-a produs în jurul orei 4 dimineața, fiind urmat de altul de 7.5 grade pe scara Richter, în jurul prânzului.

Gică Hagi, mesaj de susținere pentru poporul turc

Gică Hagi a reacționat după cutremurele de luni și a anunțat că este alături de poporul turc, de care a rămas apropiat de pe vremea în care a scris istorie la Galatasaray.
Reclamă

„Toate gândurile mele merg către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Sunt alături de voi!”, este mesajul postat de Gică Hagi, pe contul de Facebook.

Gică Hagi a jucat la Galatasaray în perioada 1996-2001. „Regele” a marcat 71 de goluri în 192 de meciuri și a cucerit 10 trofee: 4 titluri de campion în Turcia, două Cupe ale Turciei, două Supercupe ale Turciei, o Cupă UEFA și o Supercupă a Europei.

Ulterior, Hagi a revenit la Galatasaray ca antrenor, în două perioade diferite. Prima oară între 2004 și 2005, apoi în perioada 2010-2011. Ca tehnician, „Regele” a cucerit o Cupă a Turciei pe banca formației din Istanbul.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Maxim, în stare de şoc după dezastrul din Turcia

Alex Maxim este în stare de şoc după dezastrul din Turcia. Mijlocaşul român a avut o şansă uriaşă şi nu era în Gaziantep, oraşul în care a fost localizat epicentrul seismului de magnitudine 7,8, de luni dimineață.

Fotbalistul celor de la Gaziantep a fost titular în eşecul cu Antalyaspor, scor 0-1, de sâmbătă. După, a primit o scurtă vacanţă de la club şi a plecat din Turcia. A scăpat astfel din infern!

Maxim se teme însă pentru coechipierii săi care erau în oraş în momentul în care a avut loc primul cutremur din Turcia.

Eu sunt în Germania, e totul ok. Am aflat când m-am trezit… am avut liber după meciul pe care l-am jucat. Majoritatea jucătorilor sunt plecaţi din oraş, dar ţinem legătura cu cei de acolo.

Lucrurile nu sunt ok, nu ştiu nici eu foarte multe. M-am trezit puţin în şoc, am avut 2 milioane de mesaje pe telefon. Nu ştiam ce se întâmplă. Toată lumea de la club e ok, din ce am înţeles, dar în rest nu ştiu foarte multe lucruri.

Am vorbit cu familia, m-au sunat toţi să vadă dacă sunt ok. Unii dintre ei credeau că sunt în Turcia, verişoare, unchi… nu ştiau că sunt plecat. Din câte am înţeles e totul închis, aeroportul este închis. Probabil în următoarele 2-3 zile nu avem cum să zburăm. Nu se pune problema de fotbal în perioada următoare, vă daţi seama.

Vedem ce se întâmplă, nu ştim. De o oră stau pe telefon. Mulţumesc lui Dumnezeu, dar am prieteni acolo, am colegi care erau acolo. Mi-au povestit că un minut şi jumătate a durat… toată lumea e în stradă, nu au voie să se întoarcă în case„, a declarat Alex Maxim în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și