Închide meniul

Un internaţional olandez, condamnat la închisoare cu executare după ce şi-a înjunghiat vărul

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 12:07

Reclamă
Un internaţional olandez, condamnat la închisoare cu executare după ce şi-a înjunghiat vărul

Un internaţional olandez, condamnat la închisoare cu executare după ce şi-a înjunghiat vărul

Quincy Promes, în timpul unui meci la Spartak Moscova/ Profimedia

Un internaţional olandez a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu executare, după ce şi-a înjunghiat vărul, la o petrecere de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Quincy Promes, în vârstă de 31 de ani, cel care a primit de curând verdictul judecătorilor, a evoluat la Ajax de-a lungul carierei, iar în prezent se află sub contract cu Spartak Moscova.

Un internaţional olandez, condamnat la închisoare cu executare după ce şi-a înjunghiat vărul

Presa din Anglia anunţă că Promes şi-a înjunghiat vărul în 2020, după ce a apărut o dispută între ei la o petrecere de familie. Totul se pare că ar fi pornit după ce vărul jucătorului ar fi furat de la acesta un lănţişor.

La momentul respectiv, Quincy Promes şi-a înjunghiat vărul în picior, şi a fost acuzat iniţial de tentativă de omor.

Aceasta acuzaţie i-a fost ulterior ştearsă, după ce Promes i-a plătit daune vărului său în valoare de peste 6000 de euro.

Reclamă

După ce Promes a negat acuzaţiile, poliţia a prezentat dovezi, care îl învinovăţeau pe acesta pentru faptele comise.

După ce şi-a aflat sentinţa, Promes încearcă să obţină cetăţenia rusă, pentru a evita astfel închisoarea din ţara sa natală. De asemenea, sursa citată mai sus anunţă că Promes va reveni în faţa judecătorilor la sfârşitul acestui an, după ce de asemenea a fost acuzat de trafic de substanţe interzise.

De-a lungul carierei, Quincy Promes a evoluat la Ajax, echipă la care de altfel a crescut, şi la Twente, Sevilla şi Spartak Moscova.

Reclamă 4 / 0/3

Scene şocante după Twente – Ajax

Au fost scene şocante, după partida dintre Twente şi Ajax. Internaţionalul olandez Steven Berghuis a lovit cu pumnul un suporter.

Potrivit primelor informaţii, fanul i-ar fi adresat jigniri rasiste unui coleg al lui Berghuis, Brian Brobbey.

Steven Berghuis a fost îndemnat de către un agent de securitate, după incident, să urce în autocarul echipei sale.

Twente – Ajax s-a încheiat 3-1. Steven Berghuis a fost introdus pe teren în minutul 72, la scorul de 2-1 pentru Twente. El nu a avut realizări, primind şi un cartonaş galben în minutul 85.

Brian Brobbey a contribuit la golul lui Ajax, oferind un assist pentru marcatorul golului, Tadic.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și