Închide meniul
VIDEO

Scene şocante după Twente – Ajax: Steven Berghuis a lovit cu pumnul un suporter!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 mai 2023, 23:30

Scene şocante după Twente – Ajax: Steven Berghuis a lovit cu pumnul un suporter!

Scene şocante după Twente - Ajax

Momentul în care Steven Berghuis se îndreaptă spre suporter să îl lovească / Captura Twitter

Scene şocante după Twente – Ajax. Internaţionalul olandez Steven Berghuis a lovit cu pumnul un suporter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit primelor informaţii, fanul i-ar fi adresat jigniri rasiste unui coleg al lui Berghuis, Brian Brobbey.

Scene şocante după Twente – Ajax

Imaginile video, care au apărut pe Twitter, surprind perfect momentul agresiunii.

Steven Berghuis a fost îndemnat de către un agent de securitate, după incident, să urce în autocarul echipei sale.

Berghuis l-a lovit pe un suporter al lui Twente.

Reclamă

Twente – Ajax s-a încheiat 3-1. Steven Berghuis a fost introdus pe teren în minutul 72, la scorul de 2-1 pentru Twente.

El nu a avut realizări, primind şi un cartonaş galben în minutul 85.

Brian Brobbey a contribuit la golul lui Ajax, oferind un assist pentru marcatorul golului, Tadic.

Reclamă 4 / 0/3

Ajax a încheiat sezonul pe locul 3

Ajax Amsterdam a încheiat sezonul doar pe locul 3. Campionatul a fost câştigat de către Feyenoord, iar pe locul 2 s-a clasat PSV.

Ajax Amsterdam va juca în playoff-ul Europa League. Dacă va pierde în playoff, ea va ajunge în Conference League.

Ajax a încheiat sezonul cu 69 de puncte, cu 6 mai puţine decât locul 2, PSV, şi cu 13 mai puţine decât campioana Feyenoord.

Scene uluitoare şi la meciul Groningen – Ajax! Partida a fost suspendată definitiv după ce fanii au aruncat cu torţe pe teren

Au fost scene uluitoare la meciul dintre Groningen şi Ajax, din etapa a 32-a din prima ligă din Olanda. Fanii echipei gazde au aruncat cu numeroase torţe pe teren, şi astfel centralul a decis ca meciul să fie suspendat definitiv.

Iniţial, arbitrul partidei a oprit jocul de două ori, până la a lua decizia de a-l suspenda definitiv.

Fanii lui Groningen au aruncat cu mai multe torţe pe teren, iar imediat suprafaţa de joc s-a umplut de fum nergu, dens.

Reclamă

Iniţial, centralul a decis să suspende partida timp de 15 minute, însă suporterii nu s-au liniştit. Ba mai mult, un fan a intrat pe teren, echipat cu un banner, însă a fost oprit la timp de stewarzi.

Gică Hagi a fost propus antrenor la Ajax, chiar în Olanda

Gică Hagi a fost propus antrenor la Ajax, chiar în Olanda. A făcut-o Bas Kuipers, fundaşul stânga de 28 de ani care a evoluat jumătate de sezon la Viitorul, în a doua parte a sezonului 2018-2019. El şi-a trecut în palmares Cupa şi Supercupa României.

Declaraţia lui Kuipers e surprinzătoare, dacă ţinem cont că după ce a plecat de la Viitorul, la care a jucat nouă meciuri, el susţinea că e dezamăgit de atitudinea „Regelui”.

„Hagi este o legendă, e fantastic. Am avut o colaborare specială, atât din punct de vedere negativ, cât și pozitiv. Dar mă uit înapoi cu mult drag la acea perioadă.

Fiecare antrenament era de parcă urma să jucam o finală de Liga Campionilor. A fost intens, fără precedent! Toată lumea îl asculta. Dacă aș fi Ajax, l-aș lua pe el. E un antrenor foarte bun.

Este și «Cruyffian», Cruyff este marele lui idol. Are o concepție foarte frumoasă despre joc”, a spus Bas Kuipers, citat de voetbalzone.nl.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și